Skip to content Skip to navigation

U tijeku su prijave u najveću organizaciju mladih na svijetu – AIESEC!

U tijeku su prijave za članstvo u AIESEC-u. Prijave su otvorene do srijede, 12. listopada 2016. godine.

Ako studentsko doba shvaćate kao vrijeme ulaganja u sebe i razvijanja kompetencija, otkrivanja korisnih mogućnosti i prilika, onda ste u skladu s ciljevima AIESEC-a. Tijekom karijere u AIESEC-u, članovi rade u timovima na socijalno odgovornim projektima, surađuju s ljudima iz cijeloga svijeta čime mogu usavršiti engleski jezik, time management, project management, vještine prodaje, pregovaranja te područje marketinga i financija. Studenti na taj način mogu naučiti razvijati profesionalne odnose s tvrtkama i javnošću, a mogu dobiti i iskustva u operativnim poslovima te razvijati prezentacijske i liderske vještine.  

Zašto baš AIESEC?

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih s jasnim ciljem pomaganja mladima u otkrivanju i razvijanju potencijala. AIESEC ima organizacijsku strukturu kao prava tvrtka te je podijeljen na funkcije (marketing, financije, ljudski resursi, odnosi s javnošću, organizacijski odbori za projekt itd.) čime dobivate iskustvo rada u tvrtci u kojem je fokus učenje i razvijanje.

Osiguraj si izdvajanje od konkurencije u očima poslodavca volontiranjem u AIESEC-u jednostavnom prijavom na bit.ly/globalleader2016. Prijave traju do srijede, 12.10.2016., a  za više informacija možete se javiti na e-mail adresu aiesec.va@gmail.com ili pratiti njihovu Facebook stranicu.