Skip to content Skip to navigation

Novosti

Obavijest o odabiru kandidata – Dunja Višnjić, mag. oec.
Računalo i svjetiljka

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost, za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili polje ekonomija, na projektu „SIMON – Inteligentni sustavi za automatsku selekciju algoritama strojnog učenja u društvenim znanostima“, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Dunja Višnjić, mag. oec.

 
13.12.2021, 09:48
Natječaj - poslijedoktorand
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda, u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz informatiku na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo.

 
01.12.2021, 10:03
Natječaj - doktorand (projekt "ORKAN")
Pisanje CV-a

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost, za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na projektu “ORKAN – Okvir za kontrolu i nadzor bespilotnih letjelica”.

 
24.11.2021, 14:51
Natječaj - Tajnik
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor i imenovanje rukovoditelja odsjeka u područnoj službi / tajnika Fakulteta.

 
24.11.2021, 14:45
Obavijest o odabiru kandidata - Miljenko Novaković
Stol računalo svjetiljka

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u nastavno zvanje i radno mjesto predavača (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz strukture podataka i algoritme na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. listopada 2021. godine, na navedeno radno mjesto odabran Miljenko Novaković, mag. educ. phys. et inf.

 
12.11.2021, 16:17
Obavijest o odabiru kandidata - dr. sc. Matija Novak

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto docenta (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz razvoj web aplikacija, web tehnologija, web servisa i programskih koncepata na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 21. listopada 2021. godine, na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Matija Novak.

 
12.11.2021, 16:15
Natječaj - doktorand i suradnik u suradničkom zvanju
Pisanje na računalu

Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za izbor jednog doktoranda u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost te jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta za područje prirodnih znanosti.

 
27.10.2021, 19:10
Poništenje Natječaja - 2 doktoranda
Stol računalo svjetiljka

Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje Natječaja od 23. srpnja 2021.

 
27.10.2021, 19:03
Obavijest o odabiru kandidata - Simona Kovačić
Pisanje na računalu

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto I. vrste STRUČNI SURADNIK – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme (zamjena za privremeno nenazočnu djelatnicu) u Uredu za međunarodnu suradnju obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Simona Kovačić.

 
27.10.2021, 12:55
Obavijest o odabiru kandidata - Davorka Bogović
Računalo i svjetiljka

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno vrijeme od 6 mjeseci s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Davorka Bogović.

 
20.10.2021, 08:34

Stranice