Skip to content Skip to navigation

Novosti

Akademski pjevački zbor FOI echo chorus traži nove članove

Studentice i studenti, Akademski pjevački zbor FOI-ja (echo chorus) vas poziva da se priključite zborskom pjevanju i postanete dio zbora! Više informacija u nastavku.

Uključivanje u aktivnosti - sport i e-sport

Pozivamo nove i stare generacije FOI-jevaca da se uključe u neku od sportskih ili esportskih ekipa koje djeluju na FOI-ju.

Uručene Rektorove nagrade FOI-jevim studentima

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras jučer je u Zagrebu na FER-u dodijelio godišnju Rektorovu nagradu studentima sastavnica Sveučilišta. Radi se o ukupno 176 radova u šest kategorija, u koje je bilo uključeno 1079 studentica i studenata s 34 sastavnice Sveučilišta, a u tri kategorije su i studenti dobitnici nagrade s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Podsjetimo, radi se o nagradama za akademsku godinu 2021./2022. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Uz rektora, nagradu je studentima FOI-ja uručio i prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

Promjena email adresa za studente FOI-ja

Poštovani studenti, s početkom akademske godine 2022./2023. studentske email adrese su prebačene na nove poddomene @student.foi.hr i @student.foi.unizg.hr. Više informacija u privitku.

Istraživanje o ekonomskim i socijalnim uvjetima života studenata - EUROSTUDENT VIII

Započelo je najopsežnije istraživanje ekonomskih i socijalnih uvjeta života studenata, koje se provodi u svim zemljama Europskog prostora visokog obrazovanja. U Republici Hrvatskoj Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi istraživanje u suradnji s istraživačkim timom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a u njega se mogu uključiti i studenti Fakulteta organizacije i informatike.

Natječaj Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih programa za 2022.

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 4. sjednici 25. ožujka 2022. donijela odluku da se raspisuje NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2022. godinu.

FOI ekipa odlična na UniSport ZG Esports i futsal natjecanjima

FOI Esports ekipa proteklog je vikenda sudjelovala na UniSport ZG natjecanjima i postigla zapažen uspjeh, a ekipa futsala je prošla u daljnju fazu UniSport futsal lige (knockout fazu) s najvišim mogućim plasmanom u skupini A.

 
14.02.2022, 13:11
Otvorene su prijave za STEM GAMES 2022 arene znanja

Poštovane studentice i studenti, otvorene su prijave za STEM GAMES 2022 arene znanja. Više detalja pročitajte u nastavku.

Započinje jubilarni deseti Tjedan karijera! Roboti, jednorozi i umjetna inteligencija na FOI-ju!
tjedan karijera vizual

U ponedjeljak, 18. listopada započinje jubilarni deseti Tjedan karijera na Fakultetu organizacije i informatike! Tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka 18. listopada do petak 22. listopada studentima će na raspolaganju biti preko 120 karijernih aktivnosti!

Pravo studenata na potporu prehrane
studentski restoran

Poštovane studentice i studenti, obavještavamo vas da pravo na potporu prehrane u akademskoj godini 2021./2022. možete početi ostvarivati od ponedjeljka, 27. rujna 2021.

Stranice