Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj za izvrsne studente iz ruralnih područja Hrvatske

Poslovni dnevnik i Večernji list su u suradnji i na inicijativu Središnjeg državnog ureda za demografiju, u sklopu projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj, pokrenuli novu kategoriju Izvrsni u Hrvatskoj čiji je cilj motivirati mlade izvrsne studente iz ruralnih područja da ostanu u Hrvatskoj i u domovini grade svoju budućnost. Ovime se šalje poruka i daje doprinos i prilika da mladi prepoznaju i ostvare koristi koje im se nude ostankom u domovini po završetku obrazovanja. Više o prijavama pročitajte u nastavku.

UNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom

Poštovane studentice i studenti, UNIQA pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Tekst natječaja možete pročitati u nastavku.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaje za dodjelu državnih stipendija
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2021./2022. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu i sredstvima osiguranim u Europskome socijalnom fondu u sklopu Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.“) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj te Natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2021./2022. redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj

HSM informatika - prijava za natječaj

Tvrtka HSM Informatika dodjeljuje dvije stipendije za mlade s invaliditetom. Više informacija pročitajte u nastavku.