Skip to content Skip to navigation

Novosti

FOI i IBMiX objavili natječaj za mjesto asistenta (doktoranda) i Java programera

Fakultet organizacije i informatike i tvrtka IBMiX objavili su zajednički natječaj za zapošljavanje asistenta u (doktoranda) na FOI-ju i Java programera u IBMiX-u. Natječaj objavljujemo u nastavku.

Natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto višeg asistenta za područje društvenih znanosti

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike raspisuje Natječaj za jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto višeg asistenta za područje društvenih znanosti.

 
25.11.2022, 09:42
Poništenje natječaja: suradnik u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, objavljuje poništenje natječaja za jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti.

 
25.11.2022, 09:37
Tim FOI-ja na čelu s prof. dr. sc. Blaženkom Divjak u Berlinu predstavio inovativni koncept i alat za dizajn učenja 'BDP'

Tim Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) pod voditeljstvom prof. dr. sc. Blaženke Divjak razvio je inovativan koncept i alat za dizajn učenja BDP – 'Balanced Design Planning', kojeg je predstavio u srijedu, 23. studenog 2022. u Berlinu na globalnoj međusektorskoj konferenciji i izložbi o digitalnom učenju i obuci OEB. Alat je predstavljen na interaktivnoj radionici pod nazivom 'Applying and Translating Learning Design and Analytics Approaches in your institution', koju su uz profesoricu Divjak, održali i prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju FOI-ja izv. prof. dr. sc. Igor Balaban i voditelj Centra za razvoj programskih proizvoda FOI-ja Darko Grabar, a koji su, uz voditeljicu Centra za međunarodne projekte FOI-ja Petru Vondra, sudjelovali u razvoju koncepta i alata.

Objavljen raspored za 2. ciklus nastave u ITDP/PITUP centrima

Poštovane kolegice i kolege, objavljujemo raspored za 2. ciklus nastave u PITUP centrima Zabok, Križevci i Sisak. 

 
23.11.2022, 14:33
Obavijest o odabiru kandidata - dr. sc. Luka Milić

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda (m/ž) za znanstveno područje tehničkih znanosti, znanstveno polje računarstvo, za grupu predmeta vezanih uz mreže računala i operacijske sustave na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 17. studenog 2022. godine, na navedeno radno mjesto odabran dr. sc. Luka Milić.

 
21.11.2022, 13:47
Info tribina za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ljetni semestar 2022./23.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 29. studenoga 2022. u 10 sati na FOI 1 (D 2, 2. kat).

Obavijest o odabiru kandidata - dr. sc. Iva Gregurec

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomija, za grupu predmeta vezanih uz marketing na Katedri za gospodarstvo, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 20. listopada 2022. godine, na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Iva Gregurec.

 
14.11.2022, 15:52
Obavijest o odabiru kandidata - dr. sc. Martina Tomičić Furjan

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (m/ž) u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz poslovne procese, mjerenje organizacijskih performansi i digitalnu transformaciju na Katedri za organizaciju, obavještavamo da je, odlukom Fakultetskog vijeća FOI-ja od 20. listopada 2022. godine, na navedeno radno mjesto odabrana dr. sc. Martina Tomičić Furjan.

 
14.11.2022, 15:50
FOI-ju priznanje za komunikativnost i susretljivost na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2022
Svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima završena je u subotu, 12. studenog 2022. trodnevna Smotra Sveučilišta u Zagrebu koja je u prostorima Zagrebačkog velesajma pružila informacije budućim studentima o upisima i studijima na zagrebačkom sveučilištu. Fakultet organizacije i informatike ove je godine primio Priznanje za komunikativnost i susretljivost, a isto je nastavnicima i studentima uručio prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, rektor Sveučilišta. Smotru je ove godine posjetilo oko 27 tisuća posjetitelja.

Stranice