Skip to content Skip to navigation

Novosti

Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata Varaždin

Poštovane studentice i studenti, u nastavku objavljujemo Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata - Varaždin, kojeg je pripremio Ured za zaštitu zdravlja studenata Sveučilišta u Zagrebu.
 

 
28.03.2023, 08:33
Studenti, prijavite se u Program studentskog poduzetništva!

Želiš li saznati više o poduzetništvu, razvijati vlastite projekte, povezati se s iskusnim poduzetnicima i pod njihovim mentorstvom obavljati stručnu praksu u kompaniji? Pozivamo sve studente završnih godina studija (4. ili 5. godine) da se prijave u Program studentskog poduzetništva i steknu vještine potrebne za profesionalni razvoj, a pritom i osvoje vrijedne novčane nagrade!

Natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu nagrade „Zlatno Teslino jaje“

Pozivaju se pojedinci i ustanove na upućivanje prijedloga za dodjelu godišnje nagrade MIPRO-a “Zlatno Teslino jaje” za inovativno i najutjecajnije dostignuće u ICT-u u prethodnoj godini.

 
27.03.2023, 13:26
Javni razgovor – Matija Kaniški

U petak, 14. travnja 2023. godine, pristupnik Matija Kaniški ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

Preminuo je bivši dekan FOI-ja Boris Aurer, professor emeritus

S velikom tugom obavještavamo vas da je danas, 27. ožujka 2023., u 92. godini života preminuo bivši dekan Fakulteta informatike i organizacije Boris Aurer, profesor emeritus, koji je naš Fakultet 1990-tih godina uveo u novu uspješnu fazu razvoja.

 
27.03.2023, 12:30
Rezultati FOI-jeve Esport ekipe na UniSportZG natjecanju

Esport ekipe FOI-jevih studenata ostvarile su sjajne rezultate na UniSportZg natjecanju u 4 discipline: Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Rocket League i Valorant. Nakon brojnih 'bitki' na svim vrstama terena naše ekipe su se izvrsno pozicionirale i kući donijele brojne medalje. Više u nastavku.

 
27.03.2023, 09:45
Skraćeno radno vrijeme knjižnice

U utorak, 28. ožujka 2023. godine, knjižnica će biti otvorena do 16:00 sati.

 

 

 
26.03.2023, 08:27
NA FOI-ju PROMOVIRANA KNJIGA „OSNOVE JAVNOG MENADŽMENTA“ GRUPE AUTORA I UREDNICE PROF. DR. SC. RUŽE BRČIĆ

Na Fakultetu organizacije i informatike danas, 24. ožujka 2023., održana je promocija knjige „OSNOVE JAVNOG MENADŽMENTA“ skupine autora i urednice prof. dr. sc. Ruže Brčić. Promocija je osim koautora i recenzenata, okupila predstavnike iz akademskog i gospodarskog sektora.

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Splitu

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ kojeg organizira Fakultet organizacije i informatike. Fizički dio održat će se u Splitu od 25. lipnja do 1. srpnja 2023., a prilike za sudjelovanje ima 3-oje studenata s FOI-ja. Rok za prijavu je srijeda, 29. ožujka 2023.

Natječaj - SPREMAČICA (2 izvršitelja) na određeno vrijeme od 3 mjeseca s punim radnim vremenom

Fakultet organizacije i informatike objavljuje natječaj za radno mjesto IV. vrste – ostala radna mjesta IV. vrste SPREMAČICA (2 izvršitelja) na određeno vrijeme od 3 mjeseca s punim radnim vremenom.

 
24.03.2023, 12:57

Stranice