Skip to content Skip to navigation

Novosti

Završna konferencija projekta "Study4Career" uskoro u Trakošćanu

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine, u hotelu Trakošćan održat će se završna konferencija projekta „Study4Career: Razvoj cjelovite podrške ranom razvoju karijera studenata Fakulteta organizacije i informatike“, koji nakon tri godine intenzivnog provođenja u sustavu visokog obrazovanja dolazi do završetka, ostavljajući zavidne rezultate, od kojih se pojaviše ističu inovativne primjene u učenju i poučavanju, novi model stručne prakse na preddiplomskoj razini sveučilišnog studija te implementacija inovativnih programskih proizvoda za direktno povezivanje studenata s poslovnim sektorom. Više o projektu pročitajte u nastavku, a program konferencije pogledajte ovdje.

Privremeni rezultati izvanrednih studentskih izbora

Na temelju članka 19. Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu održanih 25. i 26. siječnja 2023. objavljuje  privremene rezultate. Zapisnikom o provođenju izbora od 25. siječnja 2023. godine birački odbor je konstatirao, a Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike potvrdilo da je na izborima za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, održanih 25. i 26. siječnja 2023. glasovalo 120 birača. Konstatirano je 120 važećih i 0 nevažećih glasačkih listića. 

 
27.01.2023, 08:32
Natječaj - novčana potpora za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku i obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2022./2023.

Održan 7. Erasmus+ info dan za studente

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja održao je Erasmus+ info dan. Događanje je to na kojem su studenti FOI-ja mogli saznati više o mogućnostima za mobilnost u okviru programa Erasmus+. Svi koji nisu mogli sudjelovati, mogu pogledati održane prezentacije u nastavku.

Javni razgovor – Sonja Nidogon Višnjić

U četvrtak, 02. ožujka 2023. godine, pristupnica Sonja Nidogon Višnjić ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

 
26.01.2023, 08:25
Studenti prezentiraju svoje projekte na temu zaštite privatnosti i osobnih podataka

U sklopu predmeta Privatnost i osobni podaci (3. godina prijediplomskog studija Informacijski  i poslovni sustavi) studenti su pripremili projekte koji imaju za cilj podizanje svijesti svih studenata Fakulteta o temama vezanim uz zaštitu privatnosti i osobnih podataka. Stoga vas pozivamo na prezentacije projekata u četvrtak 26. siječnja 2023. godine od 9:00 do 12:00 sati, a koje će se održati na hodnicima Fakulteta organizacije i informatike (FOI 1, prizemlje).

 
26.01.2023, 08:00
Poništenje natječaja - nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje natječaja raspisanog 23. rujna 2022. godine (NN 110/22) za jednog nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora – prvi izbor za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz elektroničko i mobilno poslovanje i upravljanje odnosima s klijentima na Katedri za razvoj informacijskih sustava.

 

 
25.01.2023, 12:50
Međunarodna ljetna škola za studente u SAD-u

Drage studentice i studenti, partnersko Sveučilište University of Cincinnati, Ohio, SAD, poziva sve zainteresirane studentice i studente da se prijavite na međunarodni ljetni program ( srpanj 2023.). Rok za prijavu je 8. veljače 2023.

 

Početak prijava za projekt LUMEN Business studentske udruge eSTUDENT

LUMEN Business edukativno je natjecanje namijenjeno studentima/icama u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji. Cilj natjecanja je ostvarivanje suradnje između proaktivnih studenata/ica i poduzeća u izradi praktičnih rješenja. Studenti/ice na kreativan način samostalno razvijaju ideje i praktična rješenja na zadanu temu, te pokazuju svoje znanje i talent.

POZIV - Izbori za Studentski zbor FOI

Pozivaju se svi studenti Fakulteta organizcije i informatike da se odazovu izvanrednim izborima za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike. Izbori će se održati 25. i 26. siječnja 2023. godine u vremenu od 08.00 do 20.00 sati u Vijećnici Fakulteta organizacije i informatike, Pavlinska 2, Varaždin (potkrovlje zgrade FOI1). 

Stranice