Skip to content Skip to navigation

Sudjelujte u mobilnosti u CEEPUS mreži!

ceepus logo

FOI je partner u CEEPUS mreži pod nazivom “Primjena i prilagodba sustava za e-učenje u području proizvodnog inženjerstva u Srednjoeuropskoj regiji (CIII-RO-0202-15-2122)”. Za akademsku godinu 2021/2022, FOI je dobio mogućnost ostvarenja 1 semestralne mobilnosti za studente u Mariboru.

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije (engl. Central European Exchange Program for University Studies - CEEPUS) omogućuje mobilnost nastavnika i studenata unutar CEEPUS mreža. FOI je partner u mreži pod nazivom “Primjena i prilagodba sustava za e-učenje u području proizvodnog inženjerstva u Srednjoeuropskoj regiji (CIII-RO-0202-15-2122)”, u sklopu koje će FOI nastavnici i studenti svake godine imati mogućnost ostvarenja mobilnosti prema nekim od partnera unutar mreže.

Za akademsku godinu 2021/2022, FOI je dobio mogućnost ostvarenja 1 semestralne mobilnosti za studente (University of Maribor, Faculty of Mechanical Engineering), a prijaviti se mogu studenti svih studija i razina na FOI.   

Prijava na mobilnost moguća je kroz CEEPUS online sustav do 31.10. za ljetni semestar.

Ako ste zainteresirani za ostvarenje mobilnosti, javite se FOI koordinatorici mreže doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan na mail (mtomicic@foi.unizg.hr) ili u Ured za međunarodnu suradnju FOI (international@foi.unizg.hr) do 15.10.2021. godine.

Više o  CEEPUS programu pročitajte na

www.ceepus.info

www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/programi/ceepus/