Skip to content Skip to navigation

Novosti

Uskoro 'CASE 2023' - FOI je brončani partner konferencije!

Konferencija o razvoju poslovnih i informatičkih sustava CASE 2023 održat će se u Mozaik event centru u Zagrebu, 20. i 21. veljače. Brončani partner konferencije u koju se mogu uključiti i studenti je Fakultet organizacije i informatike.

 
06.02.2023, 15:43
Otvorene prijave za 'Case IT simpozij' u organizaciji Business Cluba FOI i Studentskog zbora

Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike u suradnji s Business clubom FOI pozivaju vas na sudjelovanje u 'Case IT simpozij', koji je organiziran s ciljem da se studentima približe studije slučaja, čemu one služe, kako se odvijaju i još razne zanimljivosti na tu temu.

ZAVRŠNA KONFERENCIJA 'STUDY4CAREER' U TRAKOŠĆANU

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine, u hotelu Trakošćan održat će se završna konferencija projekta „Study4Career: Razvoj cjelovite podrške ranom razvoju karijera studenata Fakulteta organizacije i informatike“, koji nakon tri godine intenzivnog provođenja u sustavu visokog obrazovanja dolazi do završetka, ostavljajući zavidne rezultate, od kojih se pojaviše ističu inovativne primjene u učenju i poučavanju, novi model stručne prakse na preddiplomskoj razini sveučilišnog studija te implementacija inovativnih programskih proizvoda za direktno povezivanje studenata s poslovnim sektorom. Više o projektu pročitajte u nastavku, a program konferencije pogledajte ovdje.

Obavijest o odabiru kandidata za radno mjesto SPREMAČICA - Marija Jagenčić

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno vrijeme od 3 mjeseca s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Marija Jagenčić.

 
06.02.2023, 13:05
FOI-jeve asistentice na dvotjednoj start-up edukaciji COGSTEPS u Ljubljani

Asistentice FOI-ja Tena Jagačić i Ivana Fojs sudjeluju na dvotjednoj start-up edukaciji u Ljubljani, u sklopu Erasmus+ projekta Crossing the Gap: Startup obrazovanje i podrška doktorandima, istraživačima i znanstvenicima (COGSTEPS). Projektom koordinira Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a provodi ga zajedno sa Sveučilištem u Ljubljani, TU Graz, Zagrebačkim inovacijskim centrom, Ljubljanskim sveučilišnim inkubatorom i Know-Centrom. Cilj je povezati znanstvenike i istraživače s motivacijom da pokrenu vlastiti start up.

Rezultati dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja

Objavljujemo privremene rezultate dopunskih izbora za predstavnika u Studentski zbor FOI-ja.

Otvorene prijave za L'Oréal Brandstorm 2023 natjecanje - studenti mogu osvojiti plaćenu stručnu praksu u Parizu!

Započele su prijave za natjecanje studenata "L'Oréal Brandstorm 2023". Više detalja nalazi se u nastavku.

Objavljeni natječaji za stipendiranje studentskih razmjena u više zemalja izvan EU – ak. godina 2023./24.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za studentske razmjene u ak. god. 2023./2024. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene na sveučilištima u Australiji, Brazilu, Čileu, Japanu, Južnoj Koreji, Kini, Meksiku, SAD-u, Singapuru, Tajvanu.

Nastupno predavanje - Ivan Mihaljević, mag.ing.comp.

U skladu s Odlukom Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja, uz suglasnost Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje od 5. listopada 2005. godine oglašavam da će dana 10. veljače 2023. godine, s početkom u 16:00 sati, u konferencijskoj dvorani B, 5. kat, Poduzetnički inkubator u Sisku (PISAK), Capraška ulica 12, Sisak, u sklopu redovne nastave na predmetu Računalne mreže u poslovanju, biti održano Nastupno predavanje IVANA MIHALJEVIĆA, mag. ing. comp.

 
02.02.2023, 13:38
UPISI U LJETNI SEMESTAR AK. GODINE 2022./2023.

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata, aplikacije FOI Upisi i sustava FOI Pay od 6. do 24. veljače 2023.

 

Stranice