Skip to content Skip to navigation

Pozvana predavanja u sklopu predmeta "Pregovaranje u međunarodnom okruženju"

Pozivamo Vas na predavanja gostujućih profesorica sa sveučilišta u SAD-u i Nizozemskoj, prof. dr. sc. Victorie Appatove, University of Cincinnati i Andreia Carita, Amsterdam University of Applied Sciences koje će se održati u sklopu predanja na predmetu Pregovaranje u međunarodnom okruženju, a dio je programa FOI International Days 2021.

Gostujuća predavanja će biti održana u  četvrtak, 20. svibnja 2021. godine u 15.00- 16.45 sati u sklopu predmeta “Pregovaranje u međunarodnom okruženju” te kao sastavni dio Dana međunarodne suradnje FOI Predavanjima možete pristupiti putem platforme ZOOM (poveznica https://zoom.us/j/97248725964)

Prof. dr. sc.  Victoria Appatova, University of Cincinnati, OH, USA održati će predavanje na temu: “From a Conference Presentation to the Multi-University International Collaboration: A History of One Project“  u terminu od 15:00 - 15:45 sati.

Andreia Carita, senior lecturer, Amsterdam University of Applied Sciences održati će predavanje na temu: “Intercultural Communication in the Context of the Globalized World” u terminu od 15:45 - 16:30 sati.

Veselimo se Vašem dolasku.

Više informacija o gostujućim predavačicama možete pronaći u nastavku:

 

CV - Prof. dr. sc.  Victoria Appatova, University of Cincinnati

Victoria Appatova

 

CV - Andreia Carita, senior lecturer, Amsterdam University of Applied Sciences

Andreia Carita