Skip to content Skip to navigation

Poziv studentima za sudjelovanje na novoj FOI-jevoj radionici

U veljači 2020. na Fakultetu organizacije i informatike će se održati intenzivni program pod nazivom "Technology Driven Innovation in Digital Transformation". Pozivamo zainteresirane studente FOI-ja da se prijave, sudjelovanje je besplatno, a uspješno pohađanje donosi 2 ECTS-a. Rok za prijave je 24. siječnja 2020.

Na FOI-ju će se od 10. do 15. veljače 2020. (finalni termini će biti poznati početkom godine) održati intenzivni program u trajanju od tjedan dana. Nastavu će izvoditi nekoliko nastavnika s FOI-ja, prema sljedećem programu.

Isti takav program provodit će se u Dubrovniku od 16. do 22. ožujka 2020. pod nazivom FOI International Spring School "Technology Driven Innovation in Digital Transformation".

Više informacija o proljetnoj školi se nalazi ovdje.

Za proljetnu školu u Dubrovniku raspoložive su dvije stipendije za studente FOI-ja (pokrivaju troškove smještaja, obroka i nastavnih materijala). Studente koji su zainteresirani za Dubrovnik molimo da nam uz prijavu dostave i motivacijsko pismo (maksimalne dužine jedna A4 stranica), a u slučaju većeg broja zainteresiranih izradit ćemo rang listu prema sljedećim kriterijima: motivacija, akademski uspjeh, usmeni razgovor (intervju). Detalje ćemo objaviti nakon zatvaranja prijava.

Rok za prijave (intenzivni program u Varaždinu i proljetna škola u Dubrovniku) je 24. siječnja 2020.

Link za prijavu

Kontakt za informacije:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

FOI 1, 1. kat, kabinet 56 (pokraj dv. 4)

international@foi.hr