Skip to content Skip to navigation

Novosti

Skupština Saveza ALUMNI UNIZG i Alumni priča

Skupština Saveza ALUMNI UNIZG i Alumni priča, događaj u kojem sudjeluju istaknuti alumni studenti Sveučilišta u Zagrebu, održat će se u četvrtak, 4. srpnja 2024. u 14 sati u dvorani „Miroslav Čačković“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Šalata 3b, Zagreb).

 
21.06.2024, 13:07
Obavijest o odabiru kandidata - Antonela Devčić

Temeljem članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Fakulteta daje sljedeću obavijest.

 
21.06.2024, 08:23
Obavijest o odabiru kandidata - Izabela Oletić Tušek

Temeljem članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Fakulteta daje sljedeću obavijest.

 
21.06.2024, 08:20
Objava doktorskog rada Barbare Šlibar

Objavljen je doktorski rad Barbare Šlibar, studentice doktorskog studija Informacijske znanosti.

 
21.06.2024, 08:17
Uspješno održana još jedna SPECK akademija uz panel na temu project/product managera u IT-u

Povodom završetka ovogodišnje Speck akademije, u srijedu 19. lipnja 2024., na FOI-ju je održana panel rasprava na temu "Kako započeti (i uspjeti) kao Project/Product Manager u IT-u?" Panelisti su bili Kristijan Gašljević (Project Manager, Shape i FOI alumnus), Sanja Jerković (Product Owner, Huddle) i Domagoj Kenda (Project Manager, Speck). Moderatorica je bila voditeljica akademije Kaja Pavlinić (COO, Speck). Nakon panela, studenti su pitch-ali svoje ideje u sklopu SPECK akademije.

FOI odnio sveukupnu pobjedu na 24. Sportskim igrama Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja

Ekipa FOI-ja je od 12. do 16. lipnja 2024. sudjelovala na 24. Sportskim igrama Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja u Zatonu te nakon jedne godine pauze (kada je FOI osvojio drugo mjesto) opet osvojila titulu sveukupnog pobjednika igara i dobila prijelazni pehar. Zahvaljujemo svim sudionicima igara, a posebne čestitke idu osvajačima medalja i pehara u pojedinim disciplinama! Više u nastavku...

 
20.06.2024, 10:40
Natječaj za sudjelovanju u novom Erasmus+ BIP-u u Amsterdamu

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni program (BIP) pod nazivom „International Communication and Artificial Intelligence“  kojeg organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta primijenjenih znanosti u Amsterdamu (eng. Faculty of Business and Economics, Amsterdam University of Applied Sciences) iz Nizozemske. U programu može sudjelovati do 10 studenata/studentica FOI-ja i jedan nastavnik/ca, a program će se održavati u rujnu i listopadu 2024. godine. 

 

Rok za prijavu je 26. lipnja 2024. godine.

 
Održan Sajam studentskih proizvoda na FOI-ju - studenti simulirali stvarno poslovanje i 'prodavali' proizvode putem aplikacije razvijene na Fakultetu

Studenti prijediplomskog studija Ekonomika poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike već niz godina sami osmišljavaju proizvode za tržište i 'prodaju' na Sajmu studentskih proizvoda putem aplikacije Trade Fair koju su razvili njihovi kolege sa studija Informacijski i poslovni sustavi. Kako je bilo ove godine, pogledajte u nastavku...

Treći na STEM Games natjecanju u Tech Areni na prijemu kod Uprave FOI-ja

Dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa je u ponedjeljak, 17. lipnja 2024., zajedno s prodekanicom izv. prof. dr. sc. Martinom Tomičić Furjan i prodekanom izv. prof. dr. sc. Ivanom Malbašićem primila studente FOI-ja, koji su na ovogodišnjem natjecanju STEM Games u Umagu osvojili 3. mjesto u Tech Areni znanja.

Dodjeljene nagrade za izvrsnost 'Prof. dr. sc. Franjo Ruža' na FOI-ju - među dobitnicima i naši studenti

Rotary Club Varaždin dodijelio je u ponedjeljak, 17. lipnja 2024., na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu nagrade za izvrsnost Prof. dr. sc. Franjo Ruža 24 srednjoškolaca i studenata iz Varaždinske županije za izuzetne rezulate ostvarene u 2023/24. godini, i to 5 studenata i 19 učenika.

 
18.06.2024, 09:06

Stranice