Skip to content Skip to navigation

Otvoren je natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) u Sloveniji

BIP Kranj Letak

Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom »Organization, Management, Society«, kojeg organizira Sveučilište u Mariboru. Fizički dio održat će se u Kranju na Fakultetu organizacijskih znanosti od 4. do 9. rujna 2023., a može sudjelovati do 4-ero studenata i 1 nastavnik s FOI-ja.Rok za prijavu je 5. lipnja 2023.

Pozivamo zainteresirane studente da se prijave na Erasmus+ kombinirani intenzivni program (BIP) pod »Organization, Management, Society«, kojeg organizira Fakultet organizacijskih znanosti (FOV) Sveučilišta u Mariboru u Kranju.

Jeste li znatiželjni?
Jeste li inovativni?
Jeste li željni novih znanja?
Želite li upoznati nove ljude?
Jeste li rješavatelj problema?

Ako je odgovor na barem jedno od ovih pitanja “da” onda ste prava osoba za ljetnu školu koju organizira FOV! Pozadina nije važna, možete studirati na bilo kojem studiju na bilo kojoj razini. Potražite više informacija u letku.

Program se održava kao kombinacija on-line (u tjednu od 31. kolovoza do 15. rujna 2023.) i on-site nastave (od 4. do 9. rujna 2023.) koja će se održati u Kranju u Sloveniji. U programu može sudjelovati do 4-ero studenata/studentica svih godina i smjerova studija na FOI-ju te 1 nastavnik/ca s FOI-ja, koji će za odlazak u Sloveniju dobiti financijsku potporu iz programa Erasmus+ (studenti u iznosu od 70 EUR/dnevno).

Za uspješno završenje programa studenti će dobiti 3 ECTS-a, koji će im biti upisani u ISVU kao dodatni bodovi izvan obaveznih na studijskom programu.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti OVDJE. U prijavi je, osim osnovnih informacija o sebi, potrebno napisati kratku motivaciju za sudjelovanje (do 350 riječi). Prijavljeni studenti će za sudjelovanje biti odabrani temeljem kriterija za rangiranje studenata prijavljenih na Erasmus+ BIP.

Zainteresirane nastavnike molimo da se jave direktno Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja.

Rok za prijavu je 5. lipnja 2023.

Za više informacija studenti se mogu javiti Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 41), mailom na international@foi.unizg.hr ili porukom na društvene mreže FOI International.

Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni programi (BIP) su nova vrsta aktivnosti unutar programa Erasmus+ za razdoblje 2021.-2028. u kojima se primjenjuju inovativni načini učenja i poučavanja. Tijekom kombiniranih intenzivnih programa skupine studenata ili članova osoblja (kao polaznici programa u statusu „learners“) obavljaju kratkoročnu fizičku mobilnost u inozemstvu u kombinaciji s obveznom virtualnom komponentom, koja omogućuje suradničko učenje i timski rad putem interneta. Za studente i (ne)nastavno osoblje koje odlazi na fizičku mobilnost u drugu zemlju osigurana je financijska potpora iz programa Erasmus+.

Više informacija o Erasmus+ BIP-ovima potražite ovdje.