Skip to content Skip to navigation

Obavijest o neodržavanju nastave - otvorenje konferencije CECIIS 2019

Poštovane kolegice i kolege, na Fakultetu organizacije i informatike će se od srijede 2. listopada do petka, 4. listopada 2019. održavati 30. međunarodna znanstvena konferencija CECIIS - Central European Conference on Information and Intelligent Systems. Kako bi osigurali da svi zaposlenici, nastavnici i studenti Fakulteta mogu sudjelovati na svečanom obilježavaju tridesete godišnjice konferencije, u srijedu 2. listopada 2019. godine neće biti nastave na svim studijima, osim na stručnom studiju PITUP u svim centrima.

Kao što znate, ovu jubilarnu obljetnicu posvetili smo aktualnoj temi digitalne transformacije i utjecaja na budućnost, stoga će u okviru te teme biti održana predavanja eminentnih stručnjaka svjetskog glasa, brojne prezentacije znanstvenih radova unutar 11 stručnih sekcija, stručne radionice, 11. Međunarodni doktorski seminar, stručni skup i još mnoga popratna događanja, a koja su namijenjena i profesorima i studentima.

Pozivamo da svojim dolaskom uveličate svečanost otvorenja konferencije koja će biti održana u srijedu, 2. listopada 2019. s početkom u 09:30 sati u dvorani 1 (D1), ali isto tako i da prisustvujete bogatom trodnevnom programu konferencije, a koji vam je dostupan ovdje.

Bit će ovo izuzetna prilika za umrežavanje s domaćim i inozemnim znanstvenicima i stručnjacima iz našeg područja djelovanja, stoga vas molimo da se odazovete, kako bismo zajedno doprinijeli važnosti ovog događaja za akademsku zajednicu.

Nadamo se da ćete svojim prisustvom doprinijeti uspješnosti konferencije CECIIS 2019!

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.