Skip to content Skip to navigation

Najava Natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2020./21. – 1. krug

Obavještavamo studente FOI-ja kako će Sveučilište u Zagrebu krajem svibnja 2020. objaviti natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu. Natječaj će biti namijenjen studentima koji žele započeti praksu između srpnja i prosinca 2020. godine. U pravilu, natječaj je otvoren 2-3 tjedna.

Stručnu praksu studenti mogu obavljati u tvrtkama, ustanovama i organizacijama u jednoj od programskih zemalja, a to su države članice EU te Island, Norveška, Lihtenštajn, Makedonija i Turska. Mobilnost nije moguće ostvariti u Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Minimalno trajanje Erasmus+ stručne prakse je dva mjeseca.

Za vrijeme obavljanja stručne prakse, student dobiva mjesečnu financijsku potporu (iznos ovisi o zemlji u kojoj se praksa odrađuje), a dodatno može s poslodavcem dogovoriti plaću.

Napominjemo kako na Erasmus+ stručnu praksu mogu i studenti koji će diplomirati u srpnju ili rujnu (u status recent graduate), bitno je da u trenutku prijave imaju status studenta.

Više informacija o Erasmus+ stručnoj praksi može se pronaći ovdje.

Ukratko, stručna praksa u inozemstvu je odlična prilika za profesionalno i osobno usavršavanje te vrijedna referenca prilikom zapošljavanja.

Javite nam se!

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

FOI 1, 1. kat, kabinet 56

international@foi.hr

   

Nakon otvaranja natječaja održat ćemo ONLINE TRIBINU, pratite nas za više informacija.