Skip to content Skip to navigation

KANDIDATURE ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU I STUDENTSKI ZBOR FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 7. i 8. ožujka 2023. u terminima od 12:00 do 14:00 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica 2023.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (FOI-ja), ovaj Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je dostaviti Izbornom povjerenstvu za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • utorak 7. ožujka 2023. od 12:00 do 14:00 sati
  • srijeda 8. ožujka 2023. od 12:00 do 14:00 sati

Kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike se pozivaju da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

ODLUKA O RASPISIVANJU IZBORA ZA STUDENSTKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU I STUDENTSKIH ZBOROVA SASTAVNICA SVEUČILIŠTA