Skip to content Skip to navigation

Produljen rok za predaju kandidatura za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati 8., 9., 10., 11. i 12. ožujka 2021. godine, u terminima od 10 do 12 sati ili preporučenom poštom do 12. ožujka 2021.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, koji je dostupan na sljedećem linku.

Studentica ili student može se kandidirati ili za Studentski zbor sastavnice (fakulteta) ili za Studentski zbor Sveučilišta.

Ako se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (fakulteta), Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je dostaviti Izbornom povjerenstvu za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Ako se student/ica kandidira za Studentski zbor Sveučilišta, popunjeni obrazac i dodatnu dokumentaciju dužni ste dostaviti Izbornom povjerenstvu Sveučilišta, na Rektorat  Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb.

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • ponedjeljak 8. ožujka 2021. od 10 do 12 sati
  • utorak 9. ožujka 2021. od 10 do 12 sati
  • srijeda 10. ožujka 2021. od 10 do 12 sati
  • četvrtak 11. ožujka 2021. od 10 do 12 sati
  • petak 12. ožujka 2021. od 10 do 12 sati

Također, kandidature se mogu poslati preporučenom poštom zaključno s 12. ožujkom 2021. godine do 23:59. Preporučenom poštom kandidature se šalju Izbornom povjerenstvu za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na adresu Pavlinska 2, 42000 Varaždin.

Pozivaju se kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).