Skip to content Skip to navigation

Kandidature za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 14., 15. i 16. ožujka u terminima od 14 do 16 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (FOI-ja), ovaj Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je ste dostaviti Izbornom povjerenstvu za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • utorak 14. ožujka 2017. od 14 do 16 sati
  • srijeda 15. ožujka 2017. od 14 do 16 sati
  • četvrtak 16. ožujka 2017. od 14 do 16 sati

Kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike se pozivaju da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

Vezani dokument: Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor