Skip to content Skip to navigation

Kandidature za Studentski zbor FOI-ja

Objavljeno: 21.05.2018

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati 28., 29. i 30. svibnja 2018. godine, u terminima od 12 do 14 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izvanredne izbore za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (fakulteta), ovaj Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je ste dostaviti Izbornom povjerenstvu za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • ponedjeljak 28. svibnja 2018. od 12 do 14 sati
  • utorak 29. svibnja 2018. od 12 do 14 sati
  • srijeda 30. svibnja 2018. od 12 do 14 sati

Kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike se pozivaju da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).