Skip to content Skip to navigation

FOI dobio priznanje za najbolji virtualni štand na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Iako virtualno, Fakultet organizacije i informatike i ove je godine sudjelovao na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održavala od 19. do 21. studenoga 2020. godine. Bila je to 25. po redu Smotra Svučilišta u Zagrebu.

Glavni je moto ovogodišnje Smotre bio: Klikni s faksom. U sklopu Smotre organizirano je predstavljanje svih sastavnica sveučilišta, a Fakultet organizacije i informatike se je predstavio pod motom Klikni na FOI! 

Svi zainteresirani učenici na virtualnom štandu FOI-ja mogli su iz prve ruke dobiti informacije o kriterijima za upise, studijskim programima i studiranju na FOI-ju, kao i o studentskom životu u Varaždinu. Za one željne izazova bio je pripremljen i Digitalni FOI ESCAPE ROOM, a najsretniji su mogli dobiti FOI promo pakete.  

I ove godine se trud i kreativnost isplatila, te je zadnjeg dana Smotre Sveučilišta Fakultetu organizacije i informatike dodijeljena nagrada u kategoriji „Najbolji virtualni štand“. Uz FOI, u istoj kategoriji nagradu su dobili FER,  Fakultet filozofije i religijskih znanosti,  Fakultet prometnih znanosti i Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Čestitamo i zahvaljujemo cijelome timu koji je sudjelovao na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2020.