Skip to content Skip to navigation

Zanimaju te računala i programiranje? Želiš naučiti kako izrađivati mobilne i web-aplikacije? Imaš razvijene komunikacijske vještine i znaš što korisnici žele? Vjeruješ u inovativnost i kreativnost? Želiš postati uspješan mladi poduzetnik?

FOI je pravo mjesto za tebe!

Kontinuiranim uvođenjem svježih i aktualnih tema iz područja, FOI svoje studente podučava inovativno, interdisciplinarno i kada je to moguće - praktično. Time, ali i aktivnom suradnjom s partnerskim tvrtkama, FOI programi usmjereni su na stjecanje vještina i znanja traženih na tržištu rada. Studiranje na FOI-ju počiva na temeljima koje čine:

Inovativni pristupi poučavanju
Vlastita obrazovna infrastruktura
Mobilnost i
međunarodni projekti
Aktivna suradnja s poslodavcima

Studijski programi

Studijski programi Fakulteta organizacije i informatike omogućavaju konkurentnost, mobilnost studenata i nastavnog osoblja te omogućuju brže, lakše, i ravnopravnije uklapanje hrvatskih stručnjaka u zajedničko europsko tržište obrazovanja i rada. Na preddiplomskoj razini izvode se sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi, sveučilišni studij Ekonomika poduzetništva te stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju. Na diplomskoj razini izvode se četiri studija u području informatike, kao i studij Ekonomika poduzetništva, u području ekonomije.

100%
studenata FOI-ja ima praktično iskustvo rada za vrijeme studija kroz stručnu praksu!

Najveća prednost FOI-a je širok spektar vannastavnih aktivnosti koje nudi. Pokazao se kao odličan odabir jer mi je osim mogućnosti sudjelovanja na natjecanjima, raznim radionicama i Tjednu karijera, pružio i mogućnost učlanjenja u međunarodnu organizaciju u kojoj sam primijenila teorijsko znanje u praksi, ostvarila dobar networking te upoznala ljude iz različitih dijelova svijeta.

Tina, PITUP, 2.g.

Vrlo sam zahvalna FOI-ju što mi je kroz sve godine studija pružio mnoštvo znanja iz različitih područja ekonomije koja će mi koristiti prilikom zaposlenja. Kroz zanimljiv i interaktivan model praćenja nastave, imala sam priliku svoja stečena teorijska znanja primijeniti na raznim zanimljivim projektima. Osim toga, tu je bilo puno zanimljivih izvan nastavnih aktivnosti koje su mi pružile mogućnost razvoja dodatnih kompetencija i samom osobnom razvoju.

Karla, DS EP, 1.g.

Zašto upisati FOI? Jednostavno - pruža široki spektar znanja na području ICT-a, kroz godine prođe se veliki broj projekata što daje praktičnog znanja. A bonus za studente koji nisu iz Varaždina je samostalni studentski život u novom gradu. Ali nema potrebe za strahom - uvijek postoje 'FOI veliki burazi i sestre' koji će ti proces prilagodbe olakšati.

Juraj, DS OPS, 1.g.

Upisati FOI mi je bila jedna od najboljih odluka. Fakultet je odlično organiziran i predmeti su dobro strukturirani te se može jako puno naučiti. Interdisciplinarnost koja uključuje znanja iz informatike i ekonomije je vrlo korisna, jer možemo ta znanja primijeniti na poslovanje. Uz to sve, podrška koju fakultet pruža studentima je nevjerojatna te imamo puno prilika koje se mogu iskoristiti kao npr. razne radionice u struci, povezivanje s poslodavcima, mogućnost pokretanja vlastitog startup-a i još mnogo toga, što je nadmašilo sva moja očekivanja i potvrdilo odabir ovog fakulteta.

Lidija, PDS IS, 3.g.
1
2
3
4

Smotra