Skip to content Skip to navigation

Objavljen je natječaj za Erasmus razmjenu studenata u ak. godini. 2022./2023.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) u akademskoj godini 2022./23. Rok za prijavu je 25. veljače 2022.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA131) raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti u akademskoj godini 2022./2023.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za studijski boravak (razmjenu) da pažljivo pročitaju natječaj (i privitke natječaja) te prouče novi popis sveučilišta s kojima FOI ima potpisane sporazume, odnosno sveučilišta na koja je moguće ići tijekom akademske godine 2022./2023.

Poveznica na natječaj i natječajnu dokumentaciju.

Za informacije vezane uz proces prijave na natječaj kontaktirajte:

  • Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

Za usporedbu i odabir studijskih programa i predmeta kontaktirajte:

Rok za slanje online prijave i predaju potpune dokumentacije je 25. veljače 2022. u 12.00 sati – podne (vrijeme i datum primitka).

POSEBNE NAPOMENE:

  • FOI će studentima preddiplomskih i diplomskih studija izdati potvrdu o znanju stranog jezika (engleski ili njemački jezik). Za više informacija javite se na international@foi.unizg.hr.

Još jednom molimo studente da dobro pročitaju tekst natječaja i popratnu natječajnu dokumentaciju te se nakon toga jave mailom na international@foi.unizg.hr .