Skip to content Skip to navigation

Objavljen je natječaj za Erasmus razmjenu studenata u ak. godini. 2021./22. – ljetni semestar

Objavljeno: 19.05.2021

Obavještavamo studente FOI-ja kako je Sveučilište u Zagrebu otvorilo natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (razmjenu) u ljetnom semestru ak. godine 2021./22. Rok za prijavu je 7. lipnja 2021. godine.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA131) raspisuje natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u isključivo LJETNOM semestru u akademskoj godini 2021./2022.

Poveznica na natječaj.

Rok za slanje online prijave i predaju potpune dokumentacije je 7. lipnja 2021. u 12 sati - podne. Nepotpune ili nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za studijski boravak (razmjenu) u ljetnom semestru 2021./22. da pažljivo pročitaju natječaj (i privitke natječaja) te prouče novu stranice FOI-ja s informacijama za mobilnost studenata: https://www.foi.unizg.hr/hr/mobilnost/studenti

Uvedene su određene promjene pa će tako studenti imati priliku dobiti jednokratnu potporu ako koriste „zeleni“ način putovanja (npr. brod, vlak), a važno je napomenuti kako su i iznosi stipendija uvećani. Osim toga, zbog novonastale situacije studenti će, u određenim slučajevima, biti u mogućnosti birati između fizičke ili kombinirane/blended (kombinacija fizičke i virtualne) mobilnosti. Detaljne informacije o tome nalaze se u natječaju.

Ured za međunarodnu suradnje, zajedno s FOI ECTS koordinatoricom, održat će VIRTUALNU INFO TRIBINU u četvrtak 27. svibnja 2021. u 11 sati. Tribina će se održati putem BBB-a putem linka: https://bbb.foi.hr/b/iza-g4h-667

Ukoliko želite sudjelovati na tribini, molimo ispunite Google obrazac OVDJE.

Više informacija o tribini objavit ćemo naknadno.

Također, gotovo svaki dan Ured za međunarodnu suradnju će održavati virtualne konzultacije sa studentima, u sljedećim terminima:

  • Utorak, 25. svibnja, 2 termina: 11 sati i 14 sati
  • Srijeda, 26. svibnja, 2 termina: 11 sati i 14 sati
  • Petak, 28. svibnja, 1 termin: 11 sati
  • Utorak, 1. lipnja, 2 termina: 11 sati i 14 sati

Pozivamo zainteresirane studente da se prijave za konzultacije na jedan od ponuđenih termina, OVDJE.
Virtualne konzultacije će se održavati putem BBB-a: https://bbb.foi.hr/b/iza-g4h-667

Termine nakon ovih datuma objavit ćemo naknadno.

Za informacije vezane uz proces prijave na natječaj kontaktirajte:

  • Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja
  • Za usporedbu i odabir studijskih programa i predmeta kontaktirajte:
  • ECTS koordinatoricu, doc. dr. sc. Martina Tomičić Furjan
  • Mailom na ects.coordinator@foi.unizg.hr
  • BBB konzultacije – termin prema dogovoru

POSEBNA NAPOMENA:

  • FOI će studentima preddiplomskih i diplomskih studija izdati potvrdu o znanju stranog jezika (engleski ili njemački jezik). Za više informacija javite se na international@foi.unizg.hr