Skip to content Skip to navigation

Novosti

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje konačne rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Privremene rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje obavijest o biračkom mjestu za Studentske izbore koji će se održati 11. i 12. lipnja 2018. godine.

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje prihvaćene i odbačene kandidature za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
01.06.2018, 14:48

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu objavljuje Popis birača za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja.

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Sveučilišta u Zagrebu donosi Odluku o imenovanju Biračkog odbora.

 
25.05.2018, 13:38

Međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju i sportu pod nazivom STEM Games održalo se po prvi puta u Europi, u Poreču od 8. do 13. svibnja 2018. godine. 

Dekan Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Sveučilišta u Zagrebu donosi Odluku o imenovanju Povjerenstva za prigovore za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor.

 
14.05.2018, 13:01

Pozivamo vas da podržite akciju dobrovoljnog darivanja krvi na Fakultetu organizacije i informatike.

U organizaciji Studentskog zbora FOI, a zahvaljujući Studentskom centru Varaždin, ovaj tjedan će se održavati humanitarna akcija pod nazivom Humanitarni tjedan.

Stranice