Skip to content Skip to navigation

Novosti

Objavljena prva verzija rasporeda nastave za zimski semestar ak. godine 2022./2023.

Drage studentice i studenti!

U aplikaciji FOI Nastava objavljena je prva verzija rasporeda za sljedeću akademsku godinu. Možete vidjeti raspored za odabrani studij i godinu (odaberite sve grupe i pomaknite se na datum 03. listopada 2022.). Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u istoj aplikaciji.

Istraživanje o ekonomskim i socijalnim uvjetima života studenata - EUROSTUDENT VIII

Započelo je najopsežnije istraživanje ekonomskih i socijalnih uvjeta života studenata, koje se provodi u svim zemljama Europskog prostora visokog obrazovanja. U Republici Hrvatskoj Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi istraživanje u suradnji s istraživačkim timom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a u njega se mogu uključiti i studenti Fakulteta organizacije i informatike.

Natječaj Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih programa za 2022.

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 4. sjednici 25. ožujka 2022. donijela odluku da se raspisuje NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2022. godinu.

Mentalno zdravlje i studenti Sveučilišta u Zagrebu

Poštovane studentice i studenti, Odbor za promicanje psihološkog zdravlja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu poziva vas da ispunite kratku anketu od jedanaest pitanja u svrhu prikupljanja znanja stavovima studenata po pitanju mentalnog zdravlja te dostupnosti psihološke podrške na Sveučilištu u Zagrebu.

Radionica 3D modeliranja u organizaciji SZ FOI i Makerspace-a
Radionica 3d modeliranja

Studentski zbor FOI-ja u suradnji s ekipom iz Makerspace-a za FOI-jevce organizira radionicu 3D modeliranja! Iskoristite priliku za izradu vlastitog vozila kojim ćete moći upravljati vlastitim smartphoneom!

 
23.12.2021, 13:08
Započinje jubilarni deseti Tjedan karijera! Roboti, jednorozi i umjetna inteligencija na FOI-ju!
tjedan karijera vizual

U ponedjeljak, 18. listopada započinje jubilarni deseti Tjedan karijera na Fakultetu organizacije i informatike! Tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka 18. listopada do petak 22. listopada studentima će na raspolaganju biti preko 120 karijernih aktivnosti!

Održan simpozij "Zdravi dani - kampus Varaždin 2021."

Simpozij "Zdravi dani - kampus Varaždin 2021." održao se 13., 14., i 15. svibnja u prostorima Studentskog centra u Varaždinu u organizaciji Studentskih zborova Fakulteta organizacije i informatike, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Geotehničkog fakulteta, i Udruge PROBION sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 
24.05.2021, 08:46
Natječaj - dr. med. spec. školske medicine

Objavljen je Natječaj za zapošljavanje dr. med. spec. školske medicine u Narodnim novinama br. 53/2021 od 19. svibnja 2021. godine.

 
21.05.2021, 09:17
Konačni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje konačne rezultate izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
19.04.2021, 09:10
Privremeni rezultati nakon dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate nakon provedenih dopunskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Stranice