Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poštovane studentice i studenti, obzirom na situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, donosimo vam upute za organizaciju i provođenje nastave za studente na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu u zimskom semestru ak. godine 2020./2021. koje možete pročitati ovdje.

 

 

Poštovane kolegice i kolege, objavljen je novi akademski kalendar za sve studije FOI-ja za akademsku godinu 2020./2021. Početak nastave predviđen je za 28. rujna 2020., a o načinu izvođenja nastave i rasporedu informacije će biti objavljene uskoro.

Fakultetsko vijeće Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, na elektroničkoj sjednici održanoj dana, 2. travnja 2020. godine donijelo je Odluku o odgađanju izvanrednih ispitnih rokova.

 
03.04.2020, 15:37

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas na radionicu u okviru projekta Pravo IT(i) čiji je cilj pravno opismenjavanje studenata FER-a i FOI-ja u domeni informacijskih tehnologija. Naglašavamo da je prijevoz autobusima osiguran za oba dana, no potrebno se prijaviti na linku koji donosimo u nastavku. Broj mjesta je ograničen.

Skupština Studentskog zbora Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (SZFOI), sukladno čl. 17. st. 1 Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/2007), donijela je 6. veljače 2020. odluku na temelju koje se raspisuje natječaj za Studentskog pravobranitelja na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

U petak 6. prosinca 2019. godine je održan prvi krug edukacije volontera Centra za volontiranje i humanitarni rad Fakulteta organizacije i informatike. 

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas da se priključite koordinacijskom timu profesora, suradnika i studenata koji će zajedno predstavljati ove godine Fakultet organizacije i informatike na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Rok za prijavu je ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine do 9:00 sati.

Poštovane kolegice i kolege brucoši, pozivamo vas na Tjedan brucoša 2019 u organizaciji Studentskog zbora FOI-ja. Više detalja nalazi se u nastavku, a sva dodatna pitanja možete uputiti Studentskom zboru FOI-ja.

 
30.09.2019, 15:57

Danas, 23. rujna 2019. godine, počinje nastava na preddiplomskim sveučilišnim studijima - Ekonomika poduzetništva, Informacijski sustavi i Poslovni sustavi. U nastavku pogledajte kako je brucošima FOI-ja prošao prvi dan!

 

Poštovane kolegice i kolege, u nastavku pročitajte obavijest o načinu preuzimanja X- ice.

Stranice