Skip to content Skip to navigation

Novosti

Prijavite svoju projektnu ideju na natječaju EUI - Innovative Actions (EUI-IA)
EUI vizual

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU.

SVEUČILIŠTA IZ SAD-A NA TRADICIONALNOM STUDENTSKOM SIMPOZIJU O INTERKULTURALNOM UČENJU NA FOI-ju

Na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin se od 21. do 29. svibnja 2023. održava 11. Studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju „Research Topics and Intercultural Learning in the International Context“.

FOI-jevci se sa STEM Games 2023 natjecanja vraćaju s brojnim medaljama

Jedno od najznačajnijih međunarodnih natjecanja za studente STEM Games, koje okuplja gotovo dvije tisuće studenata u području znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike, ove je godine održano od 9. do 14. svibnja u Umagu. Studenti FOI-ja se sa STEM Games-a vraćaju s 8 medalja.
 

Održan simpozij 'FitTech' – SZ FOI okupio studente iz udruge PROBION PBF-a i Powerlifting kluba Nabildani Mozak

U petak, 28., subotu, 29. i nedjelju 30. travnja 2023., Studentski zbor FOI uspješno je organizirao simpozij 'FitTech', koji je održan u Studentskom klubu Studentskog centra Varaždin. Tijekom tri dana trajanja, sudionici su mogli čuti o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu, a okušali su se i u bench press natjecanju u teretani Gibi Gib. FOI-jevi studenti su predstavili i koncept aplikacije za planiranje prehrane u studentskoj menzi!

Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata - Varaždin

U nastavku objavljujemo novu inačicu Informatora o zdravstvenoj zaštiti studenata – Varaždin s ažuriranim podatcima o hitnom prijemu Opće bolnice Varaždin.

 
09.05.2023, 08:47
Radni posjet profesora i studenata sa Sveučilišta Cincinnati iz Sjedinjenih Američkih Država

U srijedu, 3. svibnja 2023., realiziran je radni posjet 22 studenata u pratnji dviju profesorice s partnerskog Sveučilišta Cincinnati iz Ohia u SAD-u. Posjet je organiziran u sklopu kolegija Intercultural management (UC) nositeljice izv. prof. dr. sc. Whitney Westrich sa Sveučilišta Cincinnati i Pregovaranje u međunarodnom okruženju nositeljice prof. dr. sc. Violete Vidaček Hainš.

Dan otvorenih vrata okupio srednjoškolce Sjeverozapadne i Središnje Hrvatske

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je u četvrtak, 27. travnja 2023., održao svoj DAN OTVORENIH VRATA (DOV 2023). Nakon višegodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa i održavanja događanja isključivo online, ovogodišnje izdanje DOV-a održano je uživo, na lokaciji FOI 1 (Pavlinska 2) i FOI 3 (Vila Oršić). Program je bio dio nacionalne manifestacije Festival znanosti 2023.

Konačni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje konačne rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
25.04.2023, 14:49
Simpozij FitTech u organizaciji Studentskog zbora FOI

Pozivamo vas na FitTech simpozij na kojem će biti riječi o pravilnoj prehrani, powerlifting treniranju i natjecanjima te o utjecaju informatike u zdravom životu. Za pravilnu prehranu se brine studentska udruga PROBION, za powerlifting Powerlifting kluba Nabildani Mozak, a za informatizaciju ekipa FOI-ja. Simpozij će se održati u organizaciji Studentskog zbora FOI od petka, 28. travnja do nedjelje, 30. travnja. Organizatori će tom prilikom prezentirati aplikaciju koju su razvijali studenti FOI-ja za praćenje prehrane u menzi. Sve radionice i prezentacije se odvijaju u studentskom klubu SCVZ-a, a u nedjelju u Gibi Gib 1.

Privremeni rezultati nakon dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja
studentski zbor

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate nakon provedenih dopunskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Stranice