Skip to content Skip to navigation

Novosti

U okviru projekta Time 4 Science, u srijedu, 15. svibnja 2019. u Vijećnici Fakulteta, predavanje na temu "A New Research Tool - web-based eBooks with Games" održao je profesor Glenn Smith sa Sveučilišta Južna Florida.

 
15.05.2019, 15:00

Projekt „EDUCODE Project - Increasing the Competency of Computer Science Teaching Undergraduates on Coding Education“ financiran od Erasmus+ KA2 održava svoj četvrti sastanak u Varaždinu u Studentskom klubu Studentskog doma u Varaždinu.

Svečana ceremonija obilježavanja početka projekta AMED održana je na Nacionalnom sveučilištu na Maldivima uz prisustvo svih predstavnika partnera u projektu, nacionalnih medija, dekana i sveučilišnog osoblja. Svečanosti su u ime Fakulteta organizacije i informatike, kao koordinatora projektnih aktivnosti, prisustvovali izv. prof. dr. sc. Igor Balaban, Josipa Bađari, prof., Petra Vondra, mag. inf. i Darko Grabar, mag. inf., koji će na Maldivima do 28. ožujka održati niz projektnih sastanaka.

Projekt DIGITRANS je predstavljen na DIGITAL TRANSFORMATION CONFERENCE u sklopu koje je i uspješno održana radionica za digitalnu transformaciju poduzeća pomoću DIGITRANS metodologije.

Radionica će se održati u utorak 10. srpnja 2018. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s početkom u 9:00 sati.

U četvrtak, 21. lipnja 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike, održano je redovno usavršavanje za potrebe održavanja certifikata iz područja javne nabave. Usavršavanje je odobreno od strane Uprave za politiku javne nabave pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Studenti FOI-ja s diplomskog studija Ekonomike poduzetništva, Ante Šarić, Sandi Poustecki, Petra Bogadi, Lana Kudelić i kolega Mario Pavić s FER-a 28. do 29. travnja 2018. sudjelovali su na startup natjecanju u Budimpešti u organizaciji Startup Campus i Enterprise Hungary.Odabrani su među najboljih 8 startupova za finale u Beč na Pioneers festival koje će se održati krajem svibnja.

U četvrtak, 22. ožujka 2018. godine na FOI-ju je održana prva radionica u sklopu ciklusa radionica pod nazivom Karijeriranje koje provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). Radionicu pod nazivom „Kako pripremiti studente za izazove tržišta rada?“ vodila je dr.sc. Katarina Pažur Aničić, poslijedokorandica i voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera na Fakultetu organizacije i informatike. 

 
26.03.2018, 13:32

U petak, 3. veljače 2017. godine na Fakultetu organizacije i informatike pozvano predavanje održati će prof. Jacqueline Stefkovich sa Pennsylvania State University - College of Education (SAD) na temu "Ethical Decision Making". Predavanje će se održati u 16:15 sati u dvorani 3, FOI 1, Pavlinska 2. 

 
02.02.2017, 21:09