Skip to content Skip to navigation

Novosti

time4science logo

U petak, 28. svibnja 2021. s početkom u 10:00 održat će se online predavanje izv. prof. dr. sc Ane Meštrović na temu "Primjena postupaka iz područja umjetne inteligencije za bolje razumijevanje infodemije".

Međunarodna znanstvena konferencija CECIIS 2021 održat će se od 13. do 15. listopada 2021. u su-organizaciji Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i mreže EDEN – European Distance and e-Learning Network.  Tema ovogodišnje konferencije je “Umreženo društvo” (eng. Networked Society). Više informacija o produžetku rokova za predaju radova te pozivu za prijavu paralelnih događanja pročitajte u nastavku.

U petak 05.03.2021. održana je 23. radionica za doktorande doktorskog studija Informacijske znanosti Fakulteta organizacije i informatike u sustavu za webinare BigBlueButton.

44. Međunarodni ICT skup MIPRO 2021 održat će se od 24. do 28. svibnja 2021. godine u Opatiji, uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a.

U petak 11.12.2020. održana je 22. radionica za doktorande doktorskog studija Informacijske znanosti Fakulteta organizacije i informatike u sustavu za webinare BigBlueButton.

Trideset i druga po redu konferencija CECIIS - Central European Conference on Information and Intelligent Systems - CECIIS 2021 održat će se od 13. do 15. listopada 2021. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu

U četvrtak, 9. srpnja 2020., asistentica na FOI-ju Ivana Kokotec Đunđek je obranila doktorski rad pod nazivom "Utjecaj institucionalnih investitora na korporacijsko upravljanje poduzeća u Republici Hrvatskoj".
 

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i mreža EDEN – European Distance and e-Learning Network zajedno organiziraju 31. međunarodnu znanstvenu konferenciju CECIIS 2020, koja će se održavati od 7. do 9. listopada 2020. na FOI-ju u Varaždinu. Tema ovogodišnje konferencije je "Inteligentni sustavi - trendovi, budućnost, društvo". Više informacija o konferenciji, kao i o produžetku rokova pročitajte u nastavku.

U utorak, 17. ožujka 2020. godine pristupnica mr. sc. Robertina Zdjelar ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

U ponedjeljak, 3. veljače 2020. godine, asistent Matija Novak obranio je doktorski rad pod naslovom 'EFFECT OF SOURCE-CODE PREPROCESSING TECHNIQUES ON PLAGIARISM DETECTION ACCURACY IN STUDENT PROGRAMMING ASSIGNMENTS' ('UTJECAJ TEHNIKA ZA PREDOBRADU IZVORNOG KODA NA TOČNOST OTKRIVANJA PLAGIJATA U STUDENTSKIM ZADACIMA IZ PROGRAMIRANJA'). Doktorski rad izrađen je pod mentorstvom prof. dr. sc. Dragutina Kermeka i prof. dr. sc. Mike S. Joya.

Stranice