Skip to content Skip to navigation

Novosti

Međunarodna znanstvena konferencija CECIIS 2021 održat će se od 13. do 15. listopada 2021. u su-organizaciji Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i mreže EDEN – European Distance and e-Learning Network.  Tema ovogodišnje konferencije je “Umreženo društvo” (eng. Networked Society). Više informacija o produžetku rokova za predaju radova te pozivu za prijavu paralelnih događanja pročitajte u nastavku.

TODO (Twinning Open Data Operational) projektni konzorcij (https://todo-project.eu/) otvara poziv za uključenje studenata doktorskih studija Sveučilišta u Zagrebu u edukativne programe i ostali sadržaj projekta vezano uz istraživanje, korištenje i produkciju otvorenih podataka - besplatno. Projekt je financiran u okviru programa HORIZON 2020.

 
06.04.2021, 09:19

Objavljen je popis prijavljenih pristupnika kvalifikacijskog doktorskog ispita koji će se odražati 09. travnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati.

 
01.04.2021, 09:05

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate izvanrednih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

U ponedjeljak, 15. ožujka 2021. godine, asistentica Ivana Dvorski Lacković obranila je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu doktorski rad naziva „Analiza integriranoga upravljanja rizicima i povezanost s poduzetničkom orijentacijom i uspješnošću hrvatskih poduzeća“ s ocjenom summa cum laude. Rad je izrađen pod mentorstvom prof. dr. sc. Danijele Miloš Sprčić.

 
16.03.2021, 09:25

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje prihvaćene i odbačene kandidature za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Zbog sve većeg broja mogućnosti dobivanja, vrednovanja, priznavanja i evidentiranja ECTS bodova u sklopu nastavnih aktivnosti (u pravilu kroz Erasmus i horizontalnu mobilnost) te izvannastavnih aktivnosti (kroz ljetne škole i radionice), izradili smo novu web stranicu, koja studentima i nastavnicima FOI pruža informacije o njihovom ostvarenju.

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati 8., 9., 10., 11. i 12. ožujka 2021. godine, u terminima od 10 do 12 sati ili preporučenom poštom do 12. ožujka 2021.

U petak 05.03.2021. održana je 23. radionica za doktorande doktorskog studija Informacijske znanosti Fakulteta organizacije i informatike u sustavu za webinare BigBlueButton.

Stranice