Skip to content Skip to navigation

Novosti

Poštovane studentice i studenti, dana 31. prosinca 2020. godine, na temelju zaključaka Uprave Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Fakulteta donijela je odluku vezanu uz organizaciju studiranja studenata na svim studijskim smjerovima sa prebivalištem u Sisačko – moslavačkoj županiji zbog razornih potresa koji su pogodili navedeno područje.

Nastava na Fakultetu na sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima i stručnom preddiplomskom studiju (Varaždin i studijski centri) u razdoblju od 7. siječnja do 31. siječnja 2021. će se izvoditi na daljinu u potpunosti (scenarij C).

Poštovane studentice i studenti, kako bi se dobile povratne informacije vezano uz percepciju kvalitete nastave s ciljem njezinog unaprjeđenja, rok za ispunjavanje ankete je produljen do 23. prosinca 2020., do kraja dana. Više možete pročitati u vezanoj vijesti.

Poštovane studentice i studenti, kako bi se dobile povratne informacije vezano uz percepciju kvalitete nastave s ciljem njezinog unaprjeđenja, od 14. do 20. prosinca 2020. godine provest će se anketiranje koje će uključivati anketu o percepciji kvalitete izvođenja nastave na studiju (koja se ispunjava jednom), te anketu o percepciji kvalitete izvođenja nastave na predmetima u ovom semestru.

Obavještavamo Vas kako su objavljene rang-liste II. kruga za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2020./2021.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u utorak, 8. prosinca 2020. u 17:00 sati održati će se poslovna radionica na temu "Produljenje životnog vijeka video igre" uz gosta Damira Šlogara, osnivača tvrtke Big Blue Bubble. Radionica će se održati online putem platforme MS Teams. Pozivamo studente FOI-ja koji žele da se priključe radionici.

Nastava na Fakultetu na sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima i stručnom preddiplomskom studiju (Varaždin i studijski centri) u razdoblju od 30. studenoga do 23. prosinca 2020. će se izvoditi na daljinu u potpunosti (scenarij C).

Iako virtualno, Fakultet organizacije i informatike i ove je godine sudjelovao na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održavala od 19. do 21. studenoga 2020. godine. Bila je to 25. po redu Smotra Svučilišta u Zagrebu.

Stranice