Skip to content Skip to navigation

Novosti

Ususret novoj ak. godini: početak nastave u ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Dragi brucoši FOI-ja, početak nove akademske godine 2023./2024. zakazan je za ponedjeljak, 2. listopada 2023. godine. Nastava će se odvijati prema objavljenom rasporedu u web aplikaciji nastava.foi.hr. Studenti (brucoši) se mogu ulogirati svojim AAI podacima, a raspored mogu vidjeti odabirom opcije 'Moj raspored'. Svakako treba obratiti pozornost na lokaciju izvođenja nastave, a sve adrese FOI-ja u Varaždinu, Zagrebu i Sisku vidljive su ovdje.

Nikad veći interes za FOI: četiri kandidata na jedno upisno mjesto, za stručni studij njih čak 12

Nikad veći interes kandidata za upis na prijediplomske studijske programe zabilježen je na FOI-ju u ljetnom roku, a samo prvog dana na studije se upisalo više od 400 brucoša. Za jedno upisno mjesto na FOI-ju interes iskazuje gotovo četvero kandidata, a za stručni studij taj omjer je daleko veći – čak 12 kandidata pretendira upisati studij poslovne informatike!

Upisi na sveučilišne prijediplomske studije kreću online od 20. srpnja - osigurana korisnička podrška za brucoše

Drage brucošice i brucoši, u četvrtak, 20. srpnja u 08:00 sati otvaramo online upise u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija (Informacijski i poslovni sustavi / Ekonomika poduzetništva / Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja). Upisi će se odvijati isključivo putem naše aplikacije upisi.foi.hr.

FOI objavio novo izdanje Vodiča za brucoše u digitalnom obliku

Kako bi poboljšali iskustva budućih brucoša i dali im sve potrebne informacije za uspješan početak studiranja na FOI-ju, CPSRK FOI je objavio novo izdanje vodiča za brucoše, koji se u u digitalnom formatu nalazi na službenoj web stranici. Vodič pruža ključne informacije o studiju i Fakultetu, time im olakšavajući prilagodbu na sveučilišni život, usmjeravajući ih kroz sve administrativne korake te ih informirajući o ključnim resursima dostupnima na Fakultetu i u Studentskom domu u Varaždinu.

UPISI U LJETNI SEMESTAR AK. GODINE 2022./2023.

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata, aplikacije FOI Upisi i sustava FOI Pay od 6. do 24. veljače 2023.

 

Upis u akademsku godinu 2022./2023.

Upis u akademsku godinu 2022./2023. provodit će se od 5. do 23. rujna 2022. do 14:00 sati putem sustava FOI Upisi i Studomata. Informacije o uvjetima upisa u višu godinu i postupku upisa nalaze se na stranici za upise.

Upis studenata u I. godinu preddiplomskih i integriranih (preddiplomskih i diplomskih) studija u ak. god. 2022./2023.

Senat Sveučilišta u Zagrebu je na 11. redovitoj sjednici u 353. akademskoj godini (2021./2022.) održanoj 29. ožujka 2022. donio Odluku o upisnim kvotama za upis studenata u I. godinu preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu u Zagrebu u ak. god. 2022./2023. Više informacija pronađite u nastavku.

Nikad veći interes za upis na preddiplomske studije FOI-ja

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu ove godine je zabilježio najveći interes za upis preddiplomskih studijskih programa u nekoliko posljednjih godina. Naime, za informatički sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi interes je bio gotovo 3 puta veći od kvote, za stručni studij Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja interes je ove godine na ljetnom roku bio gotovo 12 puta veći od kvote.

Uvodno predavanje za brucoše FOI-ja
Zgrada FOI

Uoči početka nove akademske godine 2021./2022., u petak, 24. rujna 2021. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI 1, Pavlinska 2) bit će održano uvodno predavanje za brucoše, odnosno studente prve godine preddiplomskih studija FOI-ja (Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva i Primjena informacijske tehnologije u poslovanju).

Upisi u više godine studija u ak. god. 2021. - 2022.
Upisi u više godine 2021.

U nastavku pročitajte više informacija i detaljnije upute o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike.

Stranice