Skip to content Skip to navigation

Novosti

Promjena mjesta održavanja nastave - 22. svibnja 2023.

U nastavku objavljujemo informaciju o promjeni mjesta održavanja nastave na dan 22. svibnja 2023.

 
12.05.2023, 09:25
Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a
Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.
'Strojno učenje za projekte programskog inženjerstva' tema predavanja španjolskog profesora Luisa de Marcosa Ortege

U sklopu posjete Laboratoriju za primijenjeno programsko inženjerstvo, prof. Luis de Marcos Ortega sa Sveučilišta u Alcalai iz Španjolske održao je pozvano predavanje na temu "Machine Learning for Software Engineering Projects" studentima kolegija Programsko inženjerstvo.

Prilika za studente - prijava za međunarodnu ljetnu školu Erasmus+ projekta DEMO
DEMO logo

Zainteresirani ste za nove prilike, nova znanja, iskustva, putovanja i poznanstva? Sudjelujte na međunarodnoj ljetnoj školi „Digital Platform Enterprise Summer School“ koja će se održati u srpnju ove godine u Bukureštu, Rumunjska.

Privremeni rezultati nakon dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja
studentski zbor

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate nakon provedenih dopunskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Raspored kolokvija za ljetni semestar ak. godine 2022./2023.

U nastavku objavljujemo raspored kolokvija za ljetni semestar akademske godine 2022./2023.
 

KANDIDATURE ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU I STUDENTSKI ZBOR FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 7. i 8. ožujka 2023. u terminima od 12:00 do 14:00 sati.

Kolegiji koji se neće izvoditi u ljetnom semestru 2022./2023.

Objavljujemo izborne kolegije koji se neće izvoditi u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023.

POČETAK GODINE NA FOI-ju PONOVNO U ZNAKU OBRANE WBL PROJEKATA

Nastavlja se dobra praksa s provedbom modela učenja kroz rad (eng. WBL - Work Based Learning) na FOI-ju. Studenti prijediplomskog studija 'Informacijski i poslovni sustavi' te Diplomskog studija informatike su se tijekom ovog semestra akademske godine 2022./2023. rado uključili u projektne zadatke koji se na nastavi pojedinih kolegija provode u okviru redovne nastave upravo prema tom modelu. U nastavku pogledajte na kojim su problemskim zadacima, s mentorima iz tvrtki i mentorima profesorima FOI-ja, radili studenti informatičkog studija tijekom zimskog semestra ak. godine 2022./2023.

Održana završna konferencija projekta 'Study4Career' u Trakošćanu

Gotovo stotinu sudionika iz akademskog i gospodarskog sektora došlo je čuti primjere dobre prakse u provođenju inovativnih pristupa nastavnim i nenastavnim aktivnostima usmjerenim prema ranom razvoju karijera studenata, koji su predstavljeni na završnoj konferenciji projekta "Study4Career" u Trakošćanu.

Stranice