Skip to content Skip to navigation

Novosti

Svoju priču o izgradnji karijere nakon FOI-ja podijelio nam je i Marko Štajcer, direktor odjela Inovacije i razvoj u jednoj od najprosperitetnijih IT tvrtki u Hrvatskoj, u Poslovna inteligencija. Marko je naš FOI alumni student, koji je 2008. godine diplomirao na studiju informatike. Više pročitajte u nastavku...

 
17.09.2020, 14:59

Dragi FOI alumni studenti, Fakultet organizacije i informatike želi ojačati FOI alumni mrežu i uspostaviti dugoročnu suradnju te povezanost FOI alumnija s Fakultetom. Kroz projekt Study4Career prikupljamo povratne informacije alumnija s ciljem unaprjeđenja kvalitete studijskih programa i stručne prakse. Molimo alumni studente koji su upisali FOI 2005. godine da nam ispune anketu u nastavu i pomognu pri unapređenju kvalitete studijskih programa i stručne prakse.

 
14.07.2020, 09:04

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine od 09:00 sati, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.

Radionica će se održati u utorak 10. srpnja 2018. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s početkom u 9:00 sati.