Skip to content Skip to navigation

Novosti

FOI jedan od značajnijih međunarodnih partnera francuske visoke inženjerske škole ESIEA-e

Za svoje međunarodne partnere, francuska visoka inženjerska škola ESIEA organizirala je 17. studenog Dan međunarodne suradnje, kojem je u ime FOI-ja prisustvovao i prof. dr. sc. Neven Vrček s FOI-ja. ESIEA je jedna od najdugovječnijih partnerskih institucija FOI-ja u Europi, što se najviše očituje kroz bilateralnu suradnju i međunarodnu razmjenu studenata, nastavnika i drugih suradnika u akademskoj zajednici.

Info tribina za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu – ljetni semestar 2022./23.

Pozivamo studentice i studente FOI-ja zainteresirane za odlazak na stručnu praksu u inozemstvo na informativnu tribinu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u utorak, 29. studenoga 2022. u 10 sati na FOI 1 (D 2, 2. kat).

FOI sudjelovao na još jednom Erasmus+ BIP programu razmjene
bip

Fakultet organizacije i informatike još jednom se uključio u provedbu Erasmus+ Kombiniranih intenzivnih programu (BIP) pod nazivom „Next-Level - Innovation for sustainability and inclusion“ u Amsterdamu. Predavačica s FOI je bila Martina Tomičić Furjan, a studenti koji su sudjelovali i ostvarili 5 ECTS bodova s FOI-ja bili su Jana Pučar, Klara Škaulj, Mateo Vujica te Benjamin Filip Šikač. Ostali partneri uključeni u provedbu programa, uz FOI, bili su Hogeschool van Amsterdam, Nizozemska (koordinator), Karel de Grote University College, Antwerpen, Belgija i Hochschule der Medien, Stuttgart, Njemačka, a ukupno je u programu sudjelovalo 37 studenata i 6 predavača.

FOI uspješno sudjelovao na Erasmus BIP programu u Kranju

U organizaciji Fakulteta za organizacijske znanosti Sveučilišta u Mariboru uspješno je održana druga ljetna škola pod nazivom "2nd International Summer School: Organization, Management and Society" - FOV 2022. od 5. do 23. rujna 2022. godine. Zbog kombiniranog onsite i online dijela, ljetna škola izvodila se kao Erasmus+ kombiniran intenzivni program (blended intensive programmes - BIP).  U sklopu BIP programa sufinanciranog od strane Sveučilišta u Zagrebu, u ljetnoj školi je sudjelovala asistentica Antonela Čižmešija, mag. inf. koja je održala predavanje od pod nazivom „Developing Information Literacy Skills and Soft Skills for the Workplace“.

Studenti podijelili iskustva s prvog kombiniranog intenzivnog programa BIP

Fakultet organizacije i informatike je među prvim fakultetima na Sveučilištu u Zagrebu, u statusu koordinatora, prijavio i proveo Erasmus+ kombinirani intenzivni program BIP (blended intensive programmes - BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“, a svoje dojmove podijelili su u videu prvi studenti sudionici. Pogledajte u nastavku vijesti…

FOI-jevi studenti na Ljetnoj školi na FON-u u Beogradu

Šest studentica i studenata Fakulteta organizacije i informatike sudjeluje ovog tjedna, od 22. do 26. kolovoza 2022., u studijskoj posjeti Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, u sklopu koje pohađaju Ljetnu školu FON Summer school 2022. Sudjelovanje im je u potpunosti financirano sredstvima projekta Study4Career kojeg na FOI-ju provodi Centar za podršku studentima i razvoj karijera, a prilika je to da unaprijede svoja znanja iz područja menadžmenta, organizacije, informacijskih sustava i tehnologija.

 

Poziv studentima da se uključe u FOI Student Buddy program

Uskoro nam na FOI dolazi nova ekipa stranih studenata te smo ponovno u potrazi za studentima koji žele upoznati svoje kolege iz inozemstva, sklopiti nova prijateljstva, poraditi na engleskom jeziku i uz to se zabaviti. Želimo da se dolazni studenti osjećaju dobrodošlo te da ih domaći studenti nauče ponešto o Hrvatskoj i Varaždinu. Ako vi želite biti jedan od tih studenata – prijavite se!

 
16.08.2022, 14:07
FOI među prvim fakultetima na Sveučilištu organizirao kratki intenzivni Erasmus program BIP u Splitu

Fakultet organizacije i informatike je među prvim fakultetima na Sveučilištu u Zagrebu, u svojstvu koordinatora, prijavio i proveo Erasmus+ kombinirani intenzivni program BIP (blended intensive programmes - BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ . U provedbu su, uz FOI, bile uključene i visoke škole iz Francuske i Nizozemske, kao i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Studenti FOI-ja prezentirali istraživanja na 10. Studentskom međunarodnom simpoziju u SAD-u

Ovogodišnji 10. Studentski međunarodni simpozij / 10th Student’s Symposium on Research and Intercultural Learning održan je od 5. do 14. srpnja 2022. na Sveučilištu Cincinnati u Ohiu i na Sveučilištu Carlow u Pittsburghu u Pensilvaniji. Ovaj projekt je Fakultet organizacije i informatike započeo 2010. godine i od tada se kontinuirano jednom do dva puta godišnje organiziraju mobilnosti hrvatskih studenata u SAD i američkih studenata u Hrvatsku.

Održani Dani međunarodne suradnje na FOI-ju 2022.

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu su se u organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja i ove godine, 26. i 27. svibnja, održavali tradicionalni Dani međunarodne suradnje – FOI International Days 2022.

Stranice