Skip to content Skip to navigation

Upiši se na FOI online u nekoliko koraka

Objavljeno: 15.07.2020

Dragi brucoši, budući studenti Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, zahvaljujemo vam na odabiru naših studijskih programa za nastavak svog formalnog obrazovanja, koji će započeti u novoj ak. godini 2020./2021. Upis u 1. godinu studija na FOI-ju biti proveden isključivo online putem aplikacije FOI Upisi: upisi.foi.hr, a sam postupak bit će vam detaljno opisan u samoj aplikaciji. Više detalja pročitajte u nastavku.

Sustav za online prijave na 1. godinu studijskih programa Fakulteta organizacije i informatike (Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Primjena informacijske tehnologije u poslovanju) otvaramo u četvrtak, 23. srpnja u 8:00 sati. Sustav za online prijave bit će otvoren 24 sata svakoga dana sve do ponedjeljka, 27. srpnja u 12:00 sati te će biti prilagodljiv svim veličinama zaslona, što znači da je upis moguć putem osobnog računala, ali i pametnog telefona ili tableta.

Cijeli proces prijave za upis na studijske programe Fakulteta organizacije i informatike traje svega nekoliko minuta i sastoji se od par jednostavnih koraka, a korisno je imati spremno:

  • vlastitu fotografiju u digitalnom obliku na uređaju s kojeg ćete se prijaviti
  • fotografiju osobne iskaznice u digitalnom obliku na uređaju s kojeg ćete se prijaviti
  • kreditnu karticu za uplatu upisnog paketa (za redovite studente) ili upisnog paketa i školarine (izvanredne studente, redovite studente s plaćanjem, studente izvan EU).  

Važno je ne brinuti jer uplata je moguća i bankovnom transakcijom. U tom slučaju, sustav će Vam ispisati uputu o plaćanju, zapamtiti sve Vaše prethodno unesene podatke te ćete nakon što priložite dokaz o izvršenoj uplati dovršiti svoju prijavu.

Vaš Zahtjev za upis koji ćete predati online unutar aplikacije će obraditi Studentska referada te će Vas u sljedećih 48 sati obavijestiti o statusu Vašeg zahtjeva putem SMS poruke i porukom u pretincu na upisi.foi.hr.

Nakon odobrenja Vašeg zahtjeva, iz sustava ćete preuzeti Ugovor o studiranju (online), te ćete ga potpisanog, zajedno s originalom Svjedodžbe/potvrde državne mature, morati poslati poštom na FOI u roku navedenom u aplikaciji. Time će Vaš proces upisa biti uspješno završen!

Ako ste zatražili smještaj u Studentskom domu FOI Studentska referada će za Vas pripremiti i ovjeriti Obrazac B1 i dostaviti ga Studentskom domu. 

Za dodatna pitanja i pomoć pri upisu bit će dostupan naš tim nastavnika, studenata i stručnih suradnika iz referade s kojima ćete moći komunicirati svakoga dana od 23. do 27. srpnja 2020. od 08:00 do 14:00 sati putem virtualne sobe (link za pistup ćemo objaviti uoči upisa).

Upise provodimo sukladno Natječaju Sveučilišta u Zagrebu za upis studenata u prvu godinu studija.

Za sve dodatne informacije za online upise kontaktirajte nas porukom na upisi@foi.unizg.hr ili pozivom na broj 042 390 818 ili 042 390 810.

Sretno na upisima!