Skip to content Skip to navigation

Tjedan karijera 2018 kroz fotografije

Objavljeno: 15.10.2018

U sklopu Tjedna karijera sudjelovat će 55 poduzeća koja će se predstaviti studentima kroz brojne aktivnosti. Detaljan program Tjedna karijera dostupan je na portalu CPSRK-a, a atmosferu sa predavanja i radionica potražite u priloženim foto albumima.

Tjedna karijera 2018 - Ponedjeljak


Obilježila su ga zanimljiva predavanja i radionice tvrtki ecx.io, APIS IT, EY, Arbona, Privredna banka Zagreb, Hrvatski Telekom, Styria Digital Services, Perpetuum, Zagrebačka banka, GIT, Marker, Mediatoolkit, Erste Bank, SysKit i Adecco.

Na predavanja i radionice odazvali su se mnogobrojni studenti u nadi da će pronaći slobodno sjedeće mjesto. Zainteresirane studente pozivamo da pogledaju raspored Tjedna karijera te se prijave na predavanja i radionice jer je ostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta.

Podsjećamo da su tijekom Tjedna karijera aktivne i dvije nagradne igre. Aktivnostima kao što su sudjelovanje na predavanju ili radionici, ocjenjivanje najboljeg pitcha ili promotivnog kutka tvrtke te slanjem životopisa kroz aplikaciju Tjedna karijera sakupljate bodove za vrlo vrijedne nagrade. Također, aktivna je i Instagram nagradna igra gdje najbolje fotografije osvajaju promotivne pakete Centra za podršku studentima i razvoj karijera.

Fotke od prvog dana pogledajte u nastavku.

Tjedan karijera 2018 - 1. Dan

Tjedan karijera 2018 - Utorak

Utorak su obilježila predavanja tvrtki Ekobit, Fina, CS Computer Systems, Bornfight i Mercury Processing Sevices International te radionice tvrtki Upchain, Raiffeisenbank Hrvatska, CET - Cutting Edge Technologies, Infodesign, The Swiss Digital i Ericsson Nikola Tesla.

Završetak dana obilježila je radionica pod nazivom "Rad na karijeri kroz aktiviranje u studentskim udrugama" koju su organizirale studentske udruge Studentski zbor, St@k, AIESEC i A3BooT. Studentske udruge razmijenile su dosadašnja stečena iskustva, a okupljenima studentima predstavili su kako članstvo u studentskim udrugama pozitivno utječe na osobni i profesionalni razvoj.

Tjedan karijera 2018 - 2. Dan

Tjedan karijera 2018 - Srijeda

Tvrtke minus5, Plavi Tim, Trikoder, Asseco SEE, Poslovna inteligencija i Sedam IT predstavile su se kroz predavanja uz teme o informacijskoj sigurnosti, PHP i modernom web developmentu te mobilnom bankarstvu. Paralelno s predavanjima održavale su se i radionice na kojima su tvrtke Megatrend, Coria i Undabot kroz teorijski i praktični dio prikazale alate za izradu poslovnih izvještaja i alate za strojno učenje. Osim tehničkih radionica, Flavo obrt je studentima pokušao prikazati izradu uspješne projektne prijave za financiranje iz EU fondova. Završetak dana obilježila je AMAC-FOI kava gdje su sudionici imali priliku saznati kako riješiti sve prepreke tijekom karijernog puta.

Tjedan karijera 2018 - 3. Dan

Tjedan karijera 2018 - Četvrtak

Četvrti dan obilježila su cjelodnevna predavanja. Četvrtak je započeo predavanjem tvrtke Inchoo o online internet trgovinama. Predavanja su održale tvrtke Emil Frey Digital, Pwc, KING ICT, Erste Group Card Processor, Rimac, IGEA, Five, Mobilisis i Tehnološki park Varaždin, a sudionici su mogli saznati o projektima za poticanje ulaska mladih žena u poduzetništvo, razvoju programskih proizvoda, transformaciji izvještaja, izazovima prelaska na nove arhitekture, umjetnoj inteligenciji u automobilskoj industriji i 5G mrežama. Tvrtka PointVisible održala je radionicu gdje su sudionici imali priliku upoznati procese online marketinga na stvarnim primjerima. Kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom fotoalbumu.

Tjedan karijera 2018 - 4. Dan

Tjedan karijera 2018 - Petak

Glavni dan Tjedna karijera započeo je motivacijskim predavanjem za studente koje su održali Tomislav Car (suosnivač i CEO tvrtke Infinum), zajedno sa suprugom Anom Car (projektnom menadžericom u Infinumu) na temu "Zašto vođenje vlastitog biznisa izgleda kao jahanje lava". Nakon predavanja, poslodavci su kratkim prezentacijama pokušali privući naklonost studenata te osvojiti kristalnu nagradu za najbolje predstavljanje. Neformalni dio programa "karijerni špancir" preselio se na hodnike Fakulteta gdje su studenti imali priliku detaljnije upoznati poslodavce i tržište rada.

Tjedan karijera 2018 - Otvorenje i pitchevi poslodavaca 
Tjedan karijera 2018 - Karijerni špancir

Dobitnici nagradne igre Tjedna karijera 2018