Skip to content Skip to navigation

Susret studenata FOI-ja i FON-a iz Beograda

Sljedeći tjedan, 11. i 12. listopada 2018. ugostit ćemo 40 studenata i 10-ak nastavnika s Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, dugogodišnjeg partnera Fakulteta organizacije i informatike. Pozivamo sve zainteresirane studente i nastavnike da se priključe ovom događaju.

Poštovane studentice i studenti,

Pozivamo vas da nam se pridružite na susretu studenata Fakulteta organizacije i informatike i Fakulteta organizacionih nauka (FON), Univerziteta u Beogradu koji će se održati 11. i 12. listopada na FOI-ju. Studenti FOI-ja u ožujku ove godine posjetili su FON, a sada nam u dvodnevni uzvratni posjet dolazi 40 studenata i 10-ak nastavnika s FON-a. Za njih, ali i za studente FOI-ja te naše dolazne Erasmus studente (iz Francuske, Španjolske i Albanije) pripremili smo zanimljiv program koji će započeti u četvrtak, 11. listopada 2018. u 12 sati (FOI 1, D 10). Osim uvodne prezentacije o FOI-ju, gostima ćemo predstaviti aktivnosti različitih centara i udruga koje djeluju na FOI-ju. Nakon toga slijede dvije zanimljive radionice: radionicu IoT@FOI održat će dr. sc. Boris Tomaš, a radionicu o određivanju broja godina preko slika s računala održat će doc. dr. sc. Petra Grd.

Poslijepodne, u neslužbenom dijelu programa predviđeno je razgledavanje Varaždina uz pratnju vodiča, posjet Studentskom domu Varaždinu te FOI-FON party koji će se održati u klubu Barfly s početkom u 22 sata (studente FOI-ja pozivamo da dođu na party te upoznaju i druže se s kolegama u neformalnom okruženju).

U petak, 12. listopada 2018. studenti FON-a sudjelovat će na konferenciji CRODMA 2018 koju u hotelu Turist organizira Hrvatska udruga za direktni i interaktivni marketing uz FOI kao partnera. Nakon konferencije predviđen je posjet Tehnološkom parku Varaždin, a od 15 sati predavanja doc. dr. sc. Kristine Detelj o Business Model Canvasu, modelu razvoja poduzetničkih ideja te prezentacije dvoje vrlo uspješnih bivših studenata FOI-ja: Davida Ante Macana i Alena Delića.

Susret studenata FOI-ja i FON-a organiziraju Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja, Studentski zbor FOI-ja te doc. dr. sc. Iva Gregurec.

Preliminarni program događanja nalazi se ovdje.