Skip to content Skip to navigation

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno: 16.11.2020

Dragi maturanti, dragi sadašnji i budući studenti Sveučišta u Zagrebu pozivamo vas na SMOTRU Sveučilišta u Zagrebu koja će se održati od 19. do 21. studenog 2020. godine! Kliknite na FOI u sklopu ovogodišnje VIRTUALNE Smotre, olakšajte si izbor studijskog programa za nastavak školovanja i saznajte zašto studenti FOI-ja pronalaze radna mjesta već za vrijeme studentskih dana. 

Svečano otvorenje ovogodišnje Smotre održat će se u četvrtak, 19. studenoga 2020. godine od 11:15 sati, a predstavljanje Fakulteta organizacije i informatike održat će se u petak, 20. studenoga 2020. godine od 11:10 sati na poveznici prema sljedećem programu.

Obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju i nemogućnost druženja uživo, za sve posjetitelje osigurali smo mogućnost druženja kroz VIRTUALNI ŠTAND FOI-ja na poveznici koji će se održati 20. studenoga 2020. godine od 12:00 do 14:00 sati, nakon uvodnog video predstavljanja. Pozivamo sve zainteresirane maturante i buduće studente FOI-ja da nam se pridruže na virtualnom druženju i detaljnije informiraju o svim uvjetima koji su potrebni za upis FOI-ja, studijskim programima koji se izvode na FOI-ju te kako je studirati u Varaždinu, ali i u našim studijskim centrima Sisku, Križevcima i Zaboku!

Za one željne izazova pripremili smo i Digitalni FOI ESCAPE ROOM na poveznici! Izazivamo te da razbiješ šifru i pronađeš izlaz iz naše zgrade FOI 1 te se na zabavan način upoznaš s upisnim informacijama, kompetencijama koje naši studenti stječu kroz obrazovanje i izvannastavnim aktivnostima u koje se možeš uključiti tijekom studiranja! Za najsretnije smo pripremili FOI promo pakete! Dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom i obavijestiti elektroničkom poštom da na njihove adrese stiže paket!

Želimo vam dobar provod i ne zaboravite – KLIKNI NA FOI!