Skip to content Skip to navigation

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2021 - FOI Online

Objavljeno: 16.11.2021
Smotra 2021 vizual

Poštovane učenice i učenici, Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu u petak, 26. studenog 2021. godine, predstavlja svoje studijske programe u sklopu Smotre Sveučilišta 2021 u Zagrebu! 

Iako će se Smotra Sveučilišta ove godine održati u virtualnom izdanju, želja nam je omogućiti vam priliku za druženje s zaposlenicima i studentima FOI-ja kako bi upoznali uobičajeni dan FOI studenta te koje sve prilike vam FOI nudi za nastavak školovanja nakon završetka srednje škole!

Stoga ćemo, u sklopu online programa Smotre Sveučilišta 2021, organizirati virtualno FOI druženje „FOI ONLINE“ koje će se održati u petak, 26. studenog 2021. godine od 12:00 sati! U nadi da će se trenutni epidemiološki trendovi što prije stabilizirati, želja nam je kroz virtualno druženje, prikazati kako izgleda jedan uobičajeni dan naši studenata, provesti vas kroz prostorije Fakulteta te, osim studijskih progama FOI-ja i informacija o upisima, dodatno predstaviti mnogobrojne izvannastavne aktivnosti u koje se uključuju naši studenti! Tijekom druženja svaki posjetitelj imat će priliku pitati što god ga zanima vezano za upise na FOI, održavanje nastave ili život u Varaždinu!

Za posjetitelje našeg virtualnog druženja pripremili smo mnogobrojne zanimljivosti: predstavljanje FOI-ja, online radionicu 3D modeliranja, online turnir u igrama League of Legends i Rocket League, a naši studenti potrudit će se odgovoriti na dodatna pitanja prema rasporedu:

12:00 – 12:45 – FOI! Tko? Što?
Upoznajte što je potrebno za upis na FOI, kako se nastava održava na FOI-ju i zašto se studenti FOI-ja zapošljavaju još za vrijeme studentskih dana!

12:45 – 13:15 – PITAJ FOI-jevca!
Na sva vaša dodatna pitanja odgovaraju naši studenti bez cenzure!

13:15 – 14:00 – Radionica 3D modeliranja!
Znaš li da FOI ima 11 laboratorija u kojima možeš stečeno teorijsko znanje upotpuniti praktičnim primjerima? 3D modeliranje je samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti koje možeš naučiti na FOI-ju, a kako se kreira 3D model „iz nule“ objasnit će vam naši studenti!

14:00 – 14:30 – Ekonomija i ja!
Pronalaziš se u ekonomskim disciplinama? Pridruži nam se na radionici i saznaj kako postati poduzetnik u 30 minuta!

14:45 - ...  – FOI eGames turnir!
Misliš da si bolji u gamer od nas? Prijavi se na naš Discord i izazovi FOI-jevce! Čekaju te vrijedne nagrade! ;)


„FOI ONLINE“ događaj održat će se na poveznici https://bbb.foi.hr/b/zor-npv-lxv, a sve one koji žele izazvati naše studente, prvake Sveučilišta u Zagrebu u E-sportu, molimo da nam se pridruže na Discord kanalu: https://discord.gg/qACYZDQJXv.

Na FOI Discord kanalu omogućili smo praćenje cijelog virtualnog predstavljanja pa vas pozivamo da se pridružite već danas kako biste saznali novosti prije svih, pitali naše studente ili zaposlenike što vas interesira i zaigrali LOL ili Rocket League protiv naših prvaka!

Za učenike koji će sudjelovati u  „FOI ONLINE“ virtualnom predstavljanju pripremili smo i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete!

Molimo učenike koji su zainteresirani za sudjelovanje u virtualnom FOI predstavljanju da nam se povratno jave mailom na zotanasic@foi.hr, telefonom na 042/390-814, a svoj dolazak možete potvrditi i na FOI Discord kanalu!

Radujemo se virtualnom druženju u sklopu ovogodišnje Smotre!

Više informacija o FOI-ju na Smotri Sveučilišta možete pronaći na stranici koju smo pripremili za vas, a pristupiti joj možete klikom na sliku u nastavku!