Skip to content Skip to navigation

Prvenstvo studenata u kuglanju

Škola kuglanja postoji u Varaždinu već pet godina i okuplja 30 djece uzrasta od 10-18 godina. Da bi studenti iz Varaždina i iz drugih gradova Hrvatske upoznali kuglanje, ove godine u suradnji s Kuglačkim savezom Varaždinske županije i Školom kuglanja ŽKK Varaždin organiziramo po prvi put Prvenstvo studenata u kuglanju Grada Varaždina za studente Fakulteta organizacije i informatike.

Želja nam je kroz realizaciju ovog natjecanja i preko Škole kuglanja upoznati što više studenata s ovim sportom, klasičnim kuglanjem na devet čunjeva.

Priliku za nastup na prvenstvu imali bi svi studenti i studentice koji se jave profesoru Vučiću ili dođu na kuglanu u sklopu gradske sportske dvorane na Dravi u dogovoreno vrijeme.

MJESTO ODRŽAVANJA:

GRADSKA SPORTSKA DVORANA NA DRAVI (ARENA VARAŽDIN)

Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin

VRIJEME ODRŽAVANJA:

  • 9. studeni 2012. (od 9 do 17 sati),
  • 10. studeni 2012. (od 9 do 14 sati),
  • 11. studeni 2012. (od 9 do 12 sati).

SUSTAV TAKMIČENJA:

Takmičilo bi se pojedinačno 20 hitaca u pune u muškoj i ženskoj konkurenciji. Svaki se rezultat bilježi i krajem natjecanja objavljuje.

PRIJAVE:

Na moodle-u u kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura 1, 3 za svaki dan u vremenu koje vam odgovara upisati se kako bi se moglo osigurati da u to vrijeme bacite svojih 20 hitaca uz prethodno samostalno zagrijavanje. Molim da se pridržavate ovih uputa kako ne bismo stvarali gužve i kako bi sve moglo proteći bez čekanja. Ukupno bi na ovom natjecanju moglo biti prisutno do 700 studenata. Nikad prije nije organizirano ništa slično na kuglani za studente. Zbog toga vas unaprijed molim za poštivanje satnice i strpljenje ako bude nekih propusta u organizaciji i realizaciji turnira.

Dodatne informacije bit će objavljene idući tjedan kad se formiraju grupe, te prije samog bacanja na stazi.

Sva ostala pitanja možete postaviti u dvorani profesoru Vučić Damiru.

PODJELA MEDALJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA:

Troje najbolje plasiranih studentica i studenata u ženskoj i muškoj kategoriji, bit će nagrađeni medaljama. Podjela medalja i proglašenje pobjednika u nedjelju iza 11 sati (do tada je mogućnost bacanja onih koji prethodna dva dana nisu to učinili, kao i finalna bacanja najboljih kuglačica i kuglača turnira – ako bude potrebno).

Želja nam je održavati ovaj turnir svake godine, pa bi ako bude bilo interesa studenata ovaj turnir mogao postati tradicionalan.

NA NATJECANJE OBAVEZNO PONIJETI REZERVNU ČISTU OBUĆU I ODJEĆU KAKO NE BISTE BILI UDALJENI S NATJECANJA.

Predavač;

Damir Vučić, prof. TZK