Skip to content Skip to navigation

Natjecanje u bowlingu

Sportska udruga Fakulteta organizacije i informatike i ove godine u suradnji s Stadium Bowling Centrom Lumini u Varaždinu, ponovno organizira natjecanje u bowlingu za studente i djelatnike Fakulteta.

Želja nam je da kroz realizaciju ovakvih sportskih susreta i natjecanja upoznamo što više studenata s ovim sportom, kako bi mogli i u slobodno vrijeme koristiti ovakav vid korištenja slobodnog vremena.

Priliku za sudjelovanje na prvenstvu imali bi svi studenti i studentice, kao i djelatnici i djelatnice FOI-ja, koji se prijave profesoru Vučiću i dođu u kuglanu u sklopu Lumini centra u dogovoreno vrijeme.

Polasci mini busa prema Lumini centru voze prema rasporedu objavljenom na njihovim stranicama (rečeno mi je svaki puni sat, ali vas molim da to provjerite http://lumini.hr/besplatan-autobus-lumini-centra/). Međutim, kad utvrdimo koliki je interes za ovo natjecanje, nastojat će se dogovoriti izvanrednu liniju. Ako je bude, o tome će svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni. 

Sudjelovanjem na natjecanju svim studentima se priznaje dodatna +2 boda, dok se osvajanjem jednog od prva tri mjesta dobiju još nagradna +3 boda na postojeći broj bodova potrebnih za popis iz kolegija Tjelesna i zdravstvena kultura. Svi koji se prijave morat će se registrirati i na samom natjecanju, pa vas molim da vodite računa o tome da ne odete s natjecanja bez da ste se upisali na za to predviđeno mjesto.

MJESTO ODRŽAVANJA:

Stadium Bowling Centar (Lumini Varaždin) 

VRIJEME ODRŽAVANJA:

Petak 30. siječnja 2015. (od 15:30 sati pa dok svi ne završimo)

SUSTAV TAKMIČENJA:

Natjecalo bi se pojedinačno u 10 okvira u muškoj i ženskoj konkurenciji. Svi djelatnici koji će se natjecati će igrati zasebno. Najboljim kuglašima će na kraju biti podijeljene medalje i prijelazni pehari koji svake godine prelaze u ruke pobjednika turnira. Svaki se rezultat bilježi i krajem natjecanja objavljuje.

PRIJAVE i KOTIZACIJA:

Prijave su moguće isključivo od utorka pa sve do četvrtka u vrijeme konzultacija u kabinetu ili prije i nakon nastavnog sata gdje predmetni nastavnik Damir Vučić održava nastavu. Prilikom prijave kod profesora Vučića uplaćujete kotizaciju u iznosu od 20 kuna (prijevoz – još čekamo povratnu informaciju, najam staze za igru, medalje i sok). Svi članovi SUFOI koji su uplatili članarinu za tekuću 2015. godinu plaćaju samo 15 kuna. Zbog mogućeg velikog interesa na ovom natjecanju moglo bi biti prisutno i do 200 studenata. Stoga vas unaprijed molim za poštivanje pravila i uputa, kao i strpljenje ako bude nekih propusta u organizaciji i realizaciji turnira. Lumini centar je zakupljen i rezerviran taj dan samo za naše natjecanje, pa vas molim da poštujete sve dogovore i pravila igre.

Ako bude potrebno, dodatne informacije bit će objavljene idući tjedan, te prije samog bacanja na stazi.

PODJELA MEDALJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA:

Troje najbolje plasiranih studentica i studenata u ženskoj i muškoj kategoriji, kao i troje najboljih djelatnika, bit će nagrađeno medaljama. Podjela medalja i proglašenje pobjednika održat će se neposredno po završetku natjecanja.

NA NATJECANJU SE OBAVEZNO PRIDRŽAVAJTE UPUTA KAKO NE BISTE BILI UDALJENI S NATJECANJA.

Sudjelovanje u natjecanju je na vlastitu odgovornost.

Za sva ostala pitanja obratite se organizatoru natjecanja profesoru Damiru Vučiću.