Skip to content Skip to navigation

Prvenstvo studenata i djelatnika FOI-au bowlingu

Prošle godine Sportska udruga Fakulteta organizacije i informatike započela je s organiziranjem i provođenjem turnira u sportovima koji do sada nisu bili zastupljeni na Fakultetu organizacije i informatike. Među te sportove spada i kuglanje. Ove godine u suradnji s Stadium Bowling Centrom Lumini u Varaždinu i Kuglačkim savezom Varaždinske županije, organiziramo prvo natjecanje u bowlingu za studente i djelatnike našeg Fakulteta.

Želja nam je kroz realizaciju ovog natjecanja i preko Škole kuglanja upoznati što više studenata s ovim sportom, kao i s mogućnošću upoznavanja s klasičnim kuglanjem na devet čunjeva.

Priliku za sudjelovanje na prvenstvu imali bi svi studenti i studentice, kao i djelatnici i djelatnice FOI-a, koji se ove srijede i četvrtka prijave profesoru Vučiću ili dođu na kuglanu u sklopu Lumini centra u dogovoreno vrijeme.

Polasci autobusa prema Lumini centru voze prema rasporedu objavljenom na njihovim stranicama. Međutim, kad utvrdimo koliki je interes za ovo natjecanje, probat će se dogovoriti izvanredna linija. O tome ćete biti pravovremeno obaviješteni. 

Nakon završetka natjecanja svi su pozvani na brucošijadu (detalji o tome u Studentskom zboru FOI).

MJESTO ODRŽAVANJA:

STADIUM BOWLING CENTAR (LUMINI VARAŽDIN)

VRIJEME ODRŽAVANJA:

Subota 7. prosinca 2013. (od 9:30 do 15 sati).

SUSTAV TAKMIČENJA:

Takmičilo bi se pojedinačno u 10 okvira u muškoj i ženskoj konkurenciji. Svi djelatnici koji će se natjecati će igrati zasebno. Najboljim kuglašima će na kraju biti podijeljene medalje i prijelazni pehari koji svake godine prelaze u ruke pobjednika turnira. Svaki se rezultat bilježi i krajem natjecanja objavljuje.

PRIJAVE i KOTIZACIJA:

Prijave su moguće u vrijeme konzultacija ili prije ili nakon nastavnog sata. Prilikom prijave kod profesora Vučića uplaćujete kotizaciju u iznosu od 20 kuna (prijevoz, najam staze za igru, medalje i sok). Zbog mogućeg velikog interesa na ovom natjecanju moglo bi biti prisutno i do 300 studenata. Stoga vas unaprijed molim za poštivanje pravila i uputa, kao i strpljenje ako bude nekih propusta u organizaciji i realizaciji turnira.

Ako bude potrebno, dodatne informacije bit će objavljene krajem ovog tjedna, te prije samog bacanja na stazi.

Sva ostala pitanja možete postaviti organizatoru natjecanja profesoru Vučić Damiru.

 PODJELA MEDALJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA:

Troje najbolje plasiranih studentica i studenata u ženskoj i muškoj kategoriji, bit će nagrađeno medaljama. Podjela medalja i proglašenje pobjednika održat će se u subotu oko 15 sati (ovisno o broju natjecatelja).

Budući da već drugu godinu organiziramo natjecanje u kuglanju (prošle godine klasično kuglanje, ove godine bowling), želja nam je održavati ovaj turnir i ubuduće, kako bi on postao tradicionalan.

NA NATJECANJU SE OBAVEZNO PRIDRŽAVAJTE UPUTA KAKO NE BISTE BILI UDALJENI S NATJECANJA.

Svim natjecateljima i ostalim prijateljima sporta želim puno sreće i uspjeha na natjecanju. Vidimo se svi ovaj vikend u Stadium Bowling Centru Lumini.

U Varaždinu, 3.12.2013. godine

Predsjednik sportske udruge FOI            

Damir Vučić, prof.                                           

Korisni linkovi:

http://www.stadium-bowling.com/index.php/bowling-klub/savjeti

http://www.stadium-bowling.com/index.php/pocetna/o-nama

http://www.stadium-bowling.com/index.php/bowling-klub/pravila-bowlinga