Skip to content Skip to navigation

Održano prvenstvo studenata FOI-a u bowlingu

Prošle godine Sportska udruga Fakulteta organizacije i informatike započela je s organiziranjem i provođenjem turnira u sportovima koji do sada nisu bili zastupljeni na Fakultetu organizacije i informatike. Među te sportove spada i kuglanje (bowling). Proteklog vikenda u suradnji s Stadium Bowling Centrom Lumini u Varaždinu i Kuglačkim savezom Varaždinske županije, organizirano je prvo natjecanje u bowlingu za studente Fakulteta organizacije i informatike.

Natjecalo se pojedinačno u 10 okvira u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prva tri mjesta iz svake konkurencije nagrađena su medaljama i peharima.

Najbolja studentica bila je Iva Grašić s rezultatom 118, druga je bila Lea Prlek sa 72, a treća Laura Boltek s rezultatom 69.

Najbolji rezultat među studentima postigao je Matija Međurečan (152), drugo mjesto osvojio je Denis Bogović s rezultatom 143, dok je treće mjesto osvojio Denis Žugaj postigavši rezultat 128.

Budući da već drugu godinu organiziramo natjecanje u kuglanju (prošle godine klasično kuglanje, ove godine bowling), želja nam je održavati ovaj turnir i ubuduće, kako bi on postao tradicionalan.

Zahvaljujem svima na suradnji i odazivu.

U Varaždinu, 8.12.2013.

Predsjednik sportske udruge FOI      

                                                Damir Vučić, prof.