Skip to content Skip to navigation

Privremeni rezultati izvanrednih studentskih izbora

Objavljeno: 27.01.2023

Na temelju članka 19. Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu održanih 25. i 26. siječnja 2023. objavljuje  privremene rezultate. Zapisnikom o provođenju izbora od 25. siječnja 2023. godine birački odbor je konstatirao, a Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike potvrdilo da je na izborima za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, održanih 25. i 26. siječnja 2023. glasovalo 120 birača. Konstatirano je 120 važećih i 0 nevažećih glasačkih listića. 

Na temelju članka 19. Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu održanih 25. i 26. siječnja 2023. objavljuje  privremene rezultate.
Zapisnikom o provođenju izbora od 25. siječnja 2023. godine birački odbor je konstatirao, a Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike potvrdilo da je na izborima za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, održanih 25. i 26. siječnja 2023. glasovalo 120 birača. Konstatirano je 120 važećih i 0 nevažećih glasačkih listića. 
 
Kandidati su ostvarili sljedeći broj glasova:

 

Prezime, ime

Vrsta studija

Godina studija

Smjer studija

Broj glasova

1

Jagar, Karlo

Preddiplomski, sveučilišni

2.

Informacijski i poslovni sustavi

52

2

Ljubek, Luka

Diplomski, sveučilišni

1.

Organizacija poslovnih sustava

43

3

Novak, Ana

Preddiplomski, sveučilišni

3.

Ekonomika poduzetništva

35

3

Račan, Ivan

Preddiplomski, sveučilišni

2.

Informacijski i poslovni sustavi

35

5

Rengel, Elizabeta

Preddiplomski, sveučilišni

2.

Informacijski i poslovni sustavi

33

6

Krznarić, Luka

Preddiplomski, stručni

2.

Informatička podrška poslovanju

23

S obzirom na to da su se na izvanrednim studentskim izborima za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike birala 3 predstavnika te da kandidati Ana Novak i Ivan Račan imaju jednak broj glasova, Izborno povjerenstvo utvrđuje da su u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu izabrani kandidati Karlo Jagar i Luka Ljubek dok će se na dopunskim izborima između kandidata Ane Novak i Ivana Račana izabrati treći predstavnik (temeljem članka 20., stavak 2. Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

PRIVREMENI REZULTATI IZBORA