Skip to content Skip to navigation

Izbori za Studentski zbor - obavijest

Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavilo je Prihvaćene i odbačene kandidature za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na izvanrednim izborima koji će se održati 25. i 26. siječnja 2023. godine. Više u nastavku.

U nastavku objavljujemo:
 
Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike imenovalo je Birački odbor za provođenje izvanrednih studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na izvanrednim izborima koji će se održati 25. i 26. siječnja 2023. godine.
 
Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je Popis birača za izbor predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na izvanrednim izborima koji će se održati 25. i 26. siječnja 2023. godine.
 
Izborno povjerenstvo za provođenje izvanrednih studentskih izbora Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu donijelo je Uputu o pravima i dužnostima promatrača tijekom izbora predstavnika u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike na izvanrednim izborima koji će se održati 25. i 26. siječnja 2023. godine.