Skip to content Skip to navigation

Poziv na 30. konferenciju CECIIS 2019

Objavljeno: 15.06.2019

S ponosom želimo najaviti da će se 30th Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS) održati od 2. do 4. listopada 2019. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Ovu jubilarnu obljetnicu posvetit ćemo aktualnoj temi digitalne transformacije i utjecaja na budućnost. Digitalna transformacija ima mnogo slojeva, dimenzija i oblika. To je skup pristupa, metoda i aktivnosti kojima u  ovom vremenu nastojimo omogućiti poduzećima i drugim organizacijama da uz primjenu suvremenih informacijskih i komunikacijskih tehnologija riješe neke svoje probleme, prilagode se potrebama korisnika ili stvore nove vrijednosti za društvo, koje na tradicionalni način nisu mogli. To je pojam koji živi u našem vremenu, a mi već sada, istražujući i primjenjujući digitalnu transformaciju, stvaramo nove koncepte i metode koje će obilježiti vrijeme koje dolazi.

Stoga, ovim vas putem pozivamo na aktivno sudjelovanje u pripremi i radu konferencije njezinom promocijom (svojim profesionalnim kontaktima/suradnicima s drugih institucija), prijavom svojih znanstvenih radova, praćenjem pozvanih predavanja i izlaganja ili kroz neki drugi oblik suradnje.

Više informacija o važnim datumima možete pronaći u pozivu za prijavu radova i na mrežnim stranicama konferencije.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite tajništvu konferencije na ceciis2019@foi.hr.

Preuzmanje Poziva na konferenciju