Skip to content Skip to navigation

Otvoreni natječaji za sudjelovanje u Kombiniranim intenzivnim programima u Kranju i Amsterdamu

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvorena su dva natječaja. Prvi natječaj odnosi se na kombinirani intenzivni program u Kranju, Slovenija dok se drugi odnosi na kratki intenzivni program u Amsterdamu, Nizozemska. Prijave su otvorene do petka, 20. svibnja, u 12 sati.

BIP Amsterdam

Prvi program pod nazivom “Global Build! Innovation for Sustainability and Inclusion” održava se kao kombinacija on-line nastave (od 19. rujna do 21. listopada, 2022.) i on-site predavanja i vježbi (od 24. do 28. listopada) na Visokoj školi primijenjenih znanosti u Amsterdamu (Nizozemska).  U programu može sudjelovati 5 studenata/studentica svih godina i smjerova te jedan nastavnik FOI-ja. Program nosi 5 ECTS bodova, koji će nakon uspješnog završetka studentima biti upisani u ISVU. Više informacija o sadržaju i organizaciji programa dostupno je ovdje.

Za sve koji su zainteresirani za ovaj program, raspisan je

 

NATJEČAJ

 

za kombinirani intenzivni program “Global Build! Innovation for Sustainability and Inclusion”

 

Zainteresirani studenti prijavljuju se putem Google obrasca. Osim osobnih i kontakt podataka potrebno je navesti svoju motivaciju za sudjelovanje u ovoj ljetnoj školi (na engleskom jeziku do 350 riječi). Obrazac koji je potrebno ispuniti nalazi se OVDJE.

 

BIP Kranj

Drugi kombinirani intenzivni program odnosi se na ljetnu školu u Kranju pod nazivom “Organization, Management, & Society”. On-line dio programa započinje 5. rujna, on-site dio ljetne škole traje u razdoblju od 12. do 17. rujna, a završna prezentacija i predstavljanje projekta biti će održano 23. rujna 2022. godine. U progamu može sudjelovati troje studenata/studentica i jedan nastavnik FOI-ja. Program nosi 3 ECTS boda, koji će nakon uspješnog završetka studentima biti upisani u ISVU.

 

Škola će se održati na Faculty of organizational Science, Kranj, Slovenija, a više informacija dostupno je ovdje.

 

Prijaviti se mogu studenti svih godina i smjerova, a za sve koji su zainteresirani za ovaj program, raspisan je

 

NATJEČAJ

 

za kombinirani intenzivni program “Organization, Management & Society”

 

Zainteresirani studenti prijavljuju se putem Google obrasca. Osim osobnih i kontakt podataka potrebno je navesti svoju motivaciju za sudjelovanje u ovoj ljetnoj školi (na engleskom jeziku do 350 riječi). Obrazac koji je potrebno ispuniti nalazi se OVDJE.

 

Za pokrivanje troškova puta i smještaja za on-site dio programa studenti odabrani za sudjelovanje će biti prijavljeni od strane Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja na Erasmus+ program za individualne potpore za kombinirane intenzivne programe. Odluku o dodjeli Erasmus+ sredstava donosi Sveučilište u Zagrebu, a nakon odluke o dodjeli, studenti će biti prijavljeni i na sam kombinirani intenzivni program. Studenti imaju obvezu pokriti eventualne zajedničke troškove (zajednička večera, izlet i sl. - točan iznos i vrsta će se odrediti naknadno nakon konzultacija s domaćinima). Ostale eventualne troškove studenti snose sami (džeparac, kava itd.).

 

Nakon što studenti popune prijavu, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja će ih kontaktirati s daljnjim uputama. Rok za popunjavanje obrasca je petak, 20. svibnja, 2022. do 12 sati. S prijavljenim studentima biti će održan i intervju, a informacije o točnom vremenu i mjestu intervjua studenti će dobiti putem maila.

 

Za dodatne informacije studenti se mogu obratiti doc.dr.sc. Martini Tomičić Furjan: ects.coordinator@foi.unizg.hr (FOI 1, I. kat) ili u Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja: international@foi.unizg.hr (FOI 1, I. kat). Zainteresirane nastavnike molimo da se mailom jave Uredu za međunarodnu suradnju.

 

Napomena: S obzirom na kratke rokove i propisani selekcijski proces, molimo da se na Natječaj jave samo studenti koji su stvarno zainteresirani i koji će, ako budu odabrani, sigurno sudjelovati u programu.

 

Kriteriji za rangiranje prijavljenih studenata

Povjerenstvo za odabir i rangiranje kandidata prijavljenih na Natječaj za studente za sudjelovanje u Kombiniranom intenzivnom programu “Global Build! Innovation for Sustainability and Inclusion”

Povjerenstvo za odabir i rangiranje kandidata prijavljenih na Natječaj za studente za sudjelovanje u Kombiniranom intenzivnom programu “Organization, Management & Society”