Skip to content Skip to navigation

Otvoren je natječaj za Erasmus+ stručnu praksu za razvoj digitalnih vještina u Švicarskoj

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u ŠVICARSKOJ za RAZVOJ DIGITALNIH VJEŠTINA (tzv. “TRAINEESHIP IN DIGITAL SKILLS”) u okviru programa Erasmus+ (KA107) za razdoblje mobilnosti od 21. lipnja 2021. do 30. Travnja 2022.

Natječaj je ograničenog karaktera s obzirom na VRSTU PRAKSE - RAZVOJ DIGITALNIH VJEŠTINA (tzv. „TRAINEESHIP IN DIGITAL SKILLS”) i zemlju u kojoj se obavlja praksa: isključivo ŠVICARSKA.

Link na natječaj.

Stručna praksa smatra se „stručnom praksom u području digitalnih vještina” ako student sudjeluje u jednoj ili više sljedećih aktivnosti:

  • Digitalnom marketing
  • Digitalnom grafičkom, mehaničkom ili arhitektonskom dizajnu
  • Razvoju aplikacija, softvera, skripti ili web-mjesta
  • Instalaciji i održavanju sustava i mreža IT-a
  • Kibernetičkoj sigurnosti
  • Analizi podataka
  • Programiranju i osposobljavanju robota
  • Primjeni umjetne inteligencije

Opća korisnička podrška, ispunjenje narudžbi, unos podataka ili uredski poslovi ne pripadaju u tu kategoriju.

Ovisno o vlastitim interesima, na Natječaj se mogu prijaviti studenti svih smjerova FOI-ja (osobito diplomskih) – IPI, OPS, BPBZ, EP.

Financijska potpora: PUT: 275 EUR (jednokratno), MJESEČNA POTPORA: 700 EUR

Rok za prijavu: NATJEČAJ JE OTVORENOG TIPA, što znači da nema roka za prijavu, već će studentima koji ispunjavaju uvjete Natječaja sredstva biti dodjeljivana prema principu redoslijeda zaprimanja prijava („first-come, first-served“).

VAŽNO: Student prijave šalje Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (international@foi.unizg.hr) te treba voditi brigu da dokumente dostavi najmanje 45 dana prije odlaska na stručnu praksu, zaključno do 1. veljače 2022.

Ovo su neke od web stranica za traženje stručne prakse u Švicarskoj:

Ovo je jedinstvena prilika posebice za studente diplomskih studija. Potičemo vas da detaljno proučite Natječaj i javite se Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (international@foi.unizg.hr).

Kontakt

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

e-mail: international@foi.unizg.hr

tel: 042 390 826

FOLLOW US!