Skip to content Skip to navigation

Online praćenje nastave - važne informacije!

Poštovane studentice i studenti, prema uputama MZO i odluci rektora Sveučilišta u Zagrebu, na Fakultetu organizacije i informatike nastava će se do 29. ožujka 2020. godine odvijati na daljinu putem sustava za e-učenje (https://elf.foi.hr/). Molimo vas da ozbiljno shvatite prelazak na ovaj oblik izvođenja nastave, kako biste uspješno savladali ishode učenja.

MODEL PRAĆENJA NASTAVE

Predmetni nastavnici obavijestit će vas o modelu izvođenja nastave na svojim predmetima te prilagodbi modela praćenja. Za sve nejasnoće obratite se nastavnicima na način kako vas upute. Za tehničke probleme možete se javiti na mail elf@foi.unizg.hr.

STRUČNA PRAKSA

Preporuka za studente koji su započeli s obavljanjem stručne prakse ili su dogovorili početak obavljanja stručne prakse u narednom razdoblju jest da obavljanje stručne prakse odgode na razdoblje od dva tjedna (do 29. ožujka 2020. godine). Za sve dodatne informacije možete se obratiti Centru za podršku studentima i razvoj karijera.

SAMOIZOLACIJA

Također naglašavamo da su se svi koji su u proteklih 14 dana boravili izvan RH dužni javiti prodekanici za nastavu i studente na mail sandra.lovrencic@foi.unizg.hr (JMBAG, prezime i ime, mjesto i država boravka, datum povratka u RH) te ostati u samoizolaciji 14 dana nakon povratka, a Fakultet je dužan podatke o studentima o samoizolaciji proslijediti Sveučilištu.