Skip to content Skip to navigation

Održano okupljanje bivših članova AIESEC-a iz lokalnog odbora u Varaždinu

Objavljeno: 27.04.2018

U subotu, 24.03.2018. godine održano je okupljanje bivših članova AIESEC-a iz lokalnog odbora u Varaždinu, uglavnom generacije iz 1990-ih, a inicijator je bio bivši član Marko Breljak.

Sudionici su pristigli iz raznih dijelova Hrvatske, a jedan čak i iz Turske.

Popodnevno druženje započelo je razgledavanjem Fakulteta organizacije i informatike koje je vodila bivša članica izv.prof.dr.sc. Sandra Lovrenčić te prezentacijom djelovanja lokalnog odbora Varaždin u posljednjih godinu dana koju su pripremile trenutne članice AIESEC-a Rea Todorović i Laura Vlašić. Okupljanje je nastavljeno šetnjom kraj druge zgrade Fakulteta te razgledavanjem novoizgrađenog studentskog doma. Bivši članovi također su prošetali užom gradskom jezgrom te se na kavi prisjetili studentskih dana i razmijenili iskustva o radu lokalnog odbora AIESEC-a sa trenutnim članicama. Zatim je bila organizirana večera u restoranu Park te nastavak druženja u pubu Medina škrinja.

Lokalni odbor AIESEC-a u Varaždinu djeluje na Fakultetu organizacije i informatike od 1979. godine te će iduće godine obilježiti 40. godina postojanja. AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih koja teži pružiti mladim ljudima prilike i iskustva pomoću kojih mogu razviti sve svoje željene vještine putem odlaska na međukulturalne razmjene."