Skip to content Skip to navigation

Postani član AIESEC studentske organizacije

Želiš li biti dio najveće međunarodne organizacije mladih? Zanima te digitalni marketing, a uz to želiš saznati kako unaprijediti svoje prodajne i pregovaračke vještine te kako funkcionira rad u timu? Smatraš da je liderstvo temeljno rješenje koje svatko može razviti? Samo jedanim klikom na našu prijavu imaš priliku postati dio svega toga!

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih ljudi koja im pomaže u otkrivanju i razvoju potencijala svojih članova. Od 1948. godine AIESEC djeluje kao organizacija koja promovira društveno odgovorno ponašanje, poduzetništvo i liderstvo. Djeluje u više od 120 zemalja, a u Hrvatskoj svoje lokalne odbore ima u Zagrebu, Osijeku, Varaždinu i Splitu.

Cilj AIESEC-a je osposobiti mlade ljude da razviju vodstvo kroz učenje iz praktičnog iskustva u zahtjevnim okruženjima te kroz međukulturalne razmjene što je ujedno i glavni produkt ove organizacije. Naime, AIESEC pruža mogućnost odlaska na stručne i volonterske prakse čime se stječeu znanja i vještine koje  donose iskustvo te pridonose osobnom i profesionalnom razvoju. Postati članom AIESECA u Varaždinu ima priliku svaka mlada osoba između 18 i 30 godina.

Radom u timovima razvijaš praktično znanje u područjima financija, prodaje, marketinga, ljudskih resursa i odnosa s javnošću. Također imaš priliku raditi na važnim projektima koji ti mogu pridonijeti budućim poslovnim prilikama te prijavom na više pozicije dobivaš priliku voditi svoj tim ljudi.

Ako si se pronašao u nekoj od ovih rečenica, pozivamo te da se prijaviš putem linka bit.ly/aiesec_regrutacije

A ako ipak još nisi sasvim siguran ili imaš dodatnih pitanja, slobodno se javi na mail marta.bilic@aiesec.net.

Željeno išćekujemo sve buduće AIESECovce!