Skip to content Skip to navigation

AIESEC u Varaždinu proslavio 40. obljetnicu djelovanja

Objavljeno: 10.01.2020

Varaždinska podružnica najveće međunarodne organizacije mladih AIESEC prošlog je mjeseca proslavila 40. obljetnicu djelovanja. Tim povodom su se u Varaždinu okupili članovi Udruge te brojni alumni studenti Fakulteta organizacije i informatike.

U subotu, 14. prosinca 2019., održana je svečana večera povodom proslave 40. godišnjice djelovanja AIESEC-a u Varaždinu (fr. Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales), povodom koje su se okupili alumni studenti te bivši i aktivni članovi udruge.

Naime, lokalni odbor AIESEC-a u Varaždinu djeluje u sklopu Fakulteta organizacije i informatike Sveučilšta u Zagrebu i to s ciljem otkrivanja i razvijanja potencijala mladih studenata. Uz to, AIESEC vodi program međunarodne razmjene studenata, pomoću kojeg pruža iskustvo stručne ili volonterske prakse u inozemstvu.

AIESEC studentima, između ostalog, nudi sudjelovanje u organizaciji različitih projekata, konferencija, sudjelovanje u međunarodnim praksama, stjecanje novih poznanstava, putovanja diljem Hrvatske i svijeta, ali i usvajanje novih znanja i vještina kroz različite programe i praktična iskustva.

Više informacija o AIESECU možete saznati ovdje.